Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok nektek milyen az egy...

Lányok nektek milyen az egy stílusos férfi?

Figyelt kérdés
Tudtok küldeni képeket?
okt. 9. 15:15
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

20.

pesten laksz? tömegkezlekedéssel ?

nem mondod hogy kétmillió emberből nem találsz napi egyet amelyik jól néz ki!!

okt. 9. 16:27
 22/29 anonim ***** válasza:
Egyébként nekem is ilyen a stílusom, amit a 9-ben linkeltem, csak női verzióban. Ergo semmi kirívó, csak minőségi, letisztult darabok jól kombinálva. És kapaszkodj meg. Bámulnak. Lemegyek a boltba, felszállok a metróra, ügyet intézek bármi és néznek. És nem azért mert bármelyik testrészemet kiraktam volna, épp ellenkezőleg. Ez a stílus női verzióban is visszafogott, nem hangsúlyozza az alakodat. Tehát nem engem néznek, hanem a ruhámat. Ennyire ritka, hogy valaki ad magára. És a minőséget választja a mennyiség helyett. Budapesten. Ami elvileg világváros ugyebár, hol máshol, ha nem itt. Mégis olyan szinten nem látok hozzám hasonlóan öltözködő embereket, hogy az fáj.
okt. 9. 16:51
 23/29 A kérdező kommentje:

22.

Azt semmilyen szinten nem lehet rezantatív férfiakra, ugyanis egy nőt sokkal jobban meg sokkal többen megnéznek mint egy férfit akárhogy is öltözködk

okt. 9. 17:15
 24/29 anonim ***** válasza:
89%
Jó, akkor keresd továbbra is csodaszettet, amiben majd megnéznek a nők.
okt. 9. 17:21
 25/29 A kérdező kommentje:

24.

Milyen csodaszettet?

nem én találtam ki hogy van ilyen csodaszett hanem a nők írták hogy vannak olyan férfiak amikből csak kettő darab van évente

okt. 9. 18:32
 26/29 anonim ***** válasza:
89%
Minden nő más-más öltözött férfiakat akar látni az utcán, minden nőnek nem lehetsz jó
okt. 9. 19:45
 27/29 A kérdező kommentje:

26.

Nem is akarok nekem az évi 2 elég

okt. 9. 20:02
 28/29 A kérdező kommentje:

"Lehet neked több tetszik. Én Pesten élek, tömegközlekedem, nincsenek stílusos férfiak. Mind szürke/fekete pufidzsekiben, kinyúlt farmerben, hoodieban mászkálnak. Mind leülhetne a Blahára koldulni, nem tűnne"

tegnap voltam pesten !

alig láttam hoodyban férfiakat viszont olyan férfiakat többet is láttam amiről azt írod azt állítod állítólag hogy csak évi kettőt látsz belőlük pedig te pesten laksz

okt. 12. 16:23
 29/29 anonim ***** válasza:
Tehát én azt nem értem, ha valakinek a tech fleece jön be, minek lepontozni? Egészségére. Nekem se tetszik, mégis tiszteletben tartom más véleményét, efelől nem értem, mi ez a sok lepontozás sok helyen.
okt. 16. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!