Lányok nektek milyen az egy stílusos férfi?
7.
Ez egy mexikói drog kartel tag félmeztelenül ez nem egy stílus!
9. Ezek átlagosnál egy kicsit jobban öltözött férfiak, de nem az amit kérdezek amit évente csak kétszer látnak állítólag a nők
Legalább ne hazudnál. Ugyanezzel zaklattál privátban.
Na pl. semmit nem számít a stílusosság, ha az illető egy hazug disznó.
12.
Mi van megkaptantál?
Mondom hogy nem írtam senkinek privátot nem fogod föl?
És ha nem tudsz a kérdésre válaszolni, akkor ne trollkodd tovább a kérdést, mert értékesebb válaszokat várok!!
#7 én mexicói drog kartel tagot évente 2× se szoktam látni
Nekem ez jön be. Az ilyen tetovált alak. Ha évente látnák 2-t jó lenne
"Ezek átlagosnál egy kicsit jobban öltözött férfiak, de nem az amit kérdezek amit évente csak kétszer látnak állítólag a nők"
Ez azt jelenti, hogy akármilyen a stílusod, sportos, elegáns, punk, eklektikus, akármi, látszik az, hogy nem anyád öltöztetett fel. Nem tucatembernek nézel ki. Észrevetted, hogy a kék ing jobban kihozza a szemed színét, vagy az olívazöldtől sokkal szebb az arcod színe, és nem vagy annyira sápadt.
Egyszerűen vannak azok az emberek, akikről érződik, hogy ők "valakik". Ők nem csak bementek egy boltba, és azt vették, amit mindenki, hanem gondolkoztak. És látszik, hogy önazonosak a ruháikban.
Szerintem ezt látod nőknél. Ha meglátnál engem, akkor is lenne egy fogalmad arról, hogy ki vagyok. Pl. nem hordok nadrágot. Csak pizsigatyám van. Viszont magassarkút sem hordok, abban nem lennék önazonos. És ez látszana is rajtam az utcán.
Ezek tipikusan azok a férfiak, akikre ránézel, mindenük egyben van, és arra gondolsz, biztos nyugat-európai.
14.
Menj mexikóba, de aztán készülj fel hogy eladnak prostinak!
14.
"én mexicói drog kartel tagot évente 2× se szoktam látni"
Mondjuk nem csodálkozom , hogy nem szoktál ilyet látni ,mert még ha ide is jönnek mexikóból akkor sem félmeztelenül fognak mászkálni az utcán magyarországon
Itt vannak a bandatagok, amik neked bejönnek:
15.
Lehet, de ez még mindig nem az amiből csak évi kettő van.
17.
Mi van?
Nekem semmi bajom, de úgy látom neked van!
Én csak feltettem egy kérdést, ha nem tudsz válaszolni megmondtam nem kell trollkodni, ne írt többet, köszi.
"Lehet, de ez még mindig nem az amiből csak évi kettő van."
Lehet neked több tetszik. Én Pesten élek, tömegközlekedem, nincsenek stílusos férfiak. Mind szürke/fekete pufidzsekiben, kinyúlt farmerben, hoodieban mászkálnak. Mind leülhetne a Blahára koldulni, nem tűnne ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!