Lányok nektek milyen az egy stílusos férfi?
Ha másokat kell másolnod ahhoz, hogy stílusod legyen... akkor vlaójában neked nincs stílusod, csak másokat másolsz.
És pont ez a lényeg. A stílusos férfi saját magát adja, fejezi ki.
Nekem alapvetően a könnyedebb, ugyanakkor elegáns stílus tetszik, főleg, ha van egy kis vintage beütése: [link]
Mondjuk akit vonzónak tartok, az egy farmerban és sima fekete pólóban is az lesz: [link]
Nyilván az ember az adott helyszínhez és alkalomhoz is öltözködik, illetve sokaknak kifejezetten változatos stílusa van.
Ezek átlagos férfiaknak néznek ki !
2 Csaj itt egy másik kérdésnél azt írta hogy igazi stílusos férfit csak évente két alkalommal látnak; ezekre lennék kíváncsi hogy kik lehetne kezek?!
Itt az irja egy csaj, hogy;
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
3.
"Akkor bámulom meg csak, ha tényleg jól néz ki. Ilyen évente kétszer van, a többi általában semleges."
10.
"Nem én írtam az évi kettőt, de egyetértek vele. Konkrétan le tudom írni a két pasit, akit idén láttam, és utána diszkréten néztem. Ritkán látni jóképű, stílusos, jólöltözött férfiakat."
Kérdező, te meg azt írtad nekem privátban, hogy:
"Hülye vagy te idióta picsa, azert nincs és soha nem is lesz senkid, te SenKi."
8 .
Én nem írtam senkinek privátot, csak feltettem egy kérdést!
Nem tudom miről beszélsz itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!