Edzősnadrág alá milyen bugyit javasoltok? Kinek mi vált be? (N/23)
Figyelt kérdés
A tanga nekem kicsit kényelmetlen edzéshez, a franciának viszont sajnos esélyes, hogy látszana a vonala.
Itt a képen tanga van rajtam a nadrág alatt, valami ilyen hatast szeretnék csak kényelmesebb bugyival.
okt. 1. 11:44
2/10 anonim válasza:
Én bugyi nélkül szoktam. Számomra úgy a legkényelmesebb edzeni.
3/10 anonim válasza:
Francia. És nem érdekel hogy átüt. Nem divatozni megyek hanem edzeni. A lézervágott francia nem látszik át de nem is szívja be az izzadtságot. Marad a pamut
4/10 Metionin válasza:
Sima bugyi de varrás nélküli. Kényelmes is, láthatatlan is.
5/10 anonim válasza:
Fuhh így kiemeli a tevepatád, imádnivaló látvány🤪
Maradjon így😎
8/10 anonim válasza:
Miért értékelitek le a bugyi nélküli edzést? :D gáz
9/10 anonim válasza:
Én is bugyi nélkül edzek nincs vele semmi gond..27N
10/10 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Én azt gondolom, hogy azt gondold át, miért, milyen céllal vezérelve mész le edzeni. A pasiknak akarsz tetszeni, a képzeteidnek megfelelni vagy egyszeráen sportolni, edzeni magad?
A három közül válaszd ki a legfontosabbat, és aszerint gondolkodj és válassz öltözéket, ami a legjobban megfelel az előbbi célok között a számodra legfontosabbnak!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!