Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyi az ideális...

Szerintetek mennyi az ideális testsúly 160 cm magassághoz?

Figyelt kérdés
Most olyan 48kg lehetek, sztem kb. 2-őt kéne leadnom. Szerintetek? 20/L
2010. nov. 3. 21:25
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Mit sportolsz???
2011. máj. 4. 14:27
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy összetett torna, ami nyaktól a lábakig átmozgat. A mostani divatsportok keveréke, teli kínzó gyakorlatokkal, mi asszonytornának hívjuk. Pasi tartja, de még ő is megizzad a végére. :D Ezenkívül jógázom, hétvégén meg futok a párommal. Te szerencsés vagy, még nem kell sokat tenned érte, hogy jól nézz ki. Bár én is 17 lehetnék.
2011. máj. 4. 17:52
 23/30 anonim válasza:
100%

hát ezt most láttam és az agyam eldobom miket olvasok....

160cmhez 40kiló... hát mit mondjak... nem hinném,h csinos lennél... sőt... és aki 53kiló egyáltalán nem kövér sőt, ő az ideális... na mindegy... 160cmhez 50-55 között van, kinek mi az ideális, de semmiféleképpen sem 40kiló, ha annyi vagy egyáltalán, bár ez sztem kamu...

2012. máj. 27. 21:32
 24/30 anonim válasza:
100%
MÀSODIK: Sajnos van egy rossz hírem! Te vagy beteg! Plusz anorexiàs! Sajnállak!
2013. jan. 5. 17:16
 25/30 anonim válasza:

Na jól van...látom itt megint mindenki arra hajaz, hogy a 48 kiló anorexiás, és akik vékonyak, azokat meg lepontoztátok.

Hát akkor ide is bemásolom, mert állandóan ezt az 50 kilót szajkózzák... Nem hiszem el:

"Ne idegesítsetek már fel megint! 161 cm vagyok és 46 kiló. Vékonyak a csontjaim, és van rajtam elég háj (a combomon, fenekemen). De megmondom, hogy a legtöbb hozzám hasonló magasságú és csontozatú lány 44-48 kiló között mozgott, és mindegyikük kb. 45 kilós volt, mikor rendesen sportoltak.

Mindenkinek az az ideális, amiben jól érzi magát, és amiben fitt, se nem hájas, se nem csontos. Én pl. nem tudok bordára hízni (hasra is alig), viszont csípőre, fenékre, combra erőteljesen. 17,7 a testtömegindexem. Akkor most a tömegem meg egy szám miatt kórosan sovány vagyok? Nem hinném. Teljes mértékben nőies vagyok. 80 cm mell, 59 cm derék, 89 cm fenék. Mondják, hogy vékony vagyok, de emellett azt, hogy milyen formás vagyok. Szóval az ideális az, mikor van rajtad némi háj, de izom is. Alkattól is függ. Nekem hiába magyarázzák, hogy az ideális az 50 kiló, mert voltam már annyi, és úgy értem el, hogy óránként teleettem magam valami főtt étellel vagy sütivel! Akkoriban akkor is ettem, ha már tele voltam. Ez nektek ideális? A legtöbb lány, aki 161 cm magas, 48 kilósan még viszonylag fittnek tűnik, de amint elkezdenek sportolni, gyorsan leolvad róluk. Akkor a rendes sportolástól kórosan soványak? A természet csak jobban tudja.

Ne hallgass senkire, Kérdező. Te ismered legjobban a tested, és érzed, hogy mi a jó neki. Én sosem éheztetem magam, és elég ínyenc is vagyok. :) Viszont cserébe, hogy ne rakódjanak a kocsonyák, meg a narancsbőr (mert olyan tud lenni), ezért szoktam kocogni, meg táncolni megtornázni. És mivel már 2 éve 46 kiló vagyok többnyire, ezért én nekem ez az ideális, de ettől még nem kell másnak is az legyen. Egy erősebb alkatú lánynak nagyon sovány a 46 kiló, viszont egy soványabb alkat sohase lesz képes így felhízni, maximum különböző trükkökkel (fogamzásgátló, megfelelő torna, diéta). Ja, és bocs az indulatokért, csak nem szeretem, hogy az emberek szajkóznak valami tanulmányukat, de a józan paraszti eszüket nem használják. Miért lenne mindenkinek ugyanaz az ideális? Istenem. :)

Üdv.

23/N"

Még annyit szeretnék mondani, hogy most a mérleg szerint 14,4% a testzsírom (szerintem téved, mert akkor csak 6,6 kiló lenne a szír, mert amit a kezemmel meg tudok fogni, az simán van 8 kiló, vagyis 17,4%), a víz bennem pedig 63,5%. Egy másik mérleg szerint 8,1 kg-nyi csontom van és 50%-om izom...

Egy gyógyszertári mérleg szerint, mikor 43 kiló voltam, azt mondta, hogy 21%-om zsír (azaz 9 kg), és hogy a "tiszta tömegem" (gondolom zsír nélkül) 34 kiló.

Mikor 39 kiló voltam triatlonoztam, és éheztünk, akkor néztem ki úgy mint egy auschwitzi...de már 44 kilósan van rajtam mit fogni, mert ilyen alkat vagyok. Egyébként meg a női szervezet nem hagyja csak úgy elveszni a tartalékait. 43 kilósan is rendszeres menstruációm volt, és sokat bicikliztem.

tárgyi bizonyíték, 43 kg: [link]

45 kg: [link]

51 kg (nagyon rosszul éreztem magam a bőrömben, állandóan fájt a hasam):

[link]

48 kg (kezdtem visszafogyni):

[link]

47 kg (és szerintem még az arcom is szebb lett...mármint visszanyerte a jellegét, a karakterét):

[link]

Tudnék mutatni még sok lányt, akik 161 centisek és 45-47 kilósan voltak a legjobb alakúak, de az 55 kilósak és afelettiek úgyis küzdeni fognak, hogy az az ideális. Pedig tényleg személyre szabott az ideális, és nem kell lesoványozni azt, aki karcsú és fitt.

2014. máj. 30. 08:45
 26/30 anonim válasza:

Bocs, utolsó 3 linket rosszul másoltam be:

51 kg: [link]

48 kg:

[link]

47 kg:

[link]

2014. máj. 30. 08:54
 27/30 anonim válasza:

Előző vagyok. Lemértem a bőrredőimet, és 20% zsír jött ki, ami 9,2 kiló háj. Egy edző szerint:

"Az egészséges, fitt fizikumhoz azonban ennél többre van szükség. A 12-18%-os testzsírral rendelkező hölgyek a nagyon vékony kategóriába tartoznak. 12% már a határa az egészségesnek. A megfelelően egészséges mérték 18-22%-os testzsírnál van, ami jóval reálisabb és elérhetőbb, mint az alacsonyabb szintek. A 18% alatti testzsír mennyiség sportolóknál számít normális szintnek és átlagembernél ez ne legyen elvárás.

Átlagos nők normális egészséges testzsírmennyisége 22-26%. 30% felett viszont már orvosi esettel állunk szemben."

2014. máj. 30. 09:40
 28/30 anonim válasza:

48-62 kg közt a normális.

Aki azt írta,hogy megnézné a 160 cmes és 60 kgs lanyokat, az bolond.

Én 62 kg vagyok. Van fenekem mellem, nem vagyok elől deszka, hátul léc.

2021. nov. 20. 09:01
 29/30 anonim válasza:
Én 160cm vagyok es 50 kiló mindenki szerint pont jó a súlyom de én fogyni akarok a 48 kilo az pont jo nem kell fogynod de ez alkattól és csontozattól is függ
2022. jún. 1. 07:05
 30/30 anonim válasza:
Én 160 cm vagyok és 56 kg. Nekem mondták hogy elől deszka hátul léc vagyok. Mondtam nekik hogy inkább legyek elől deszka hátul léc így nincs mit rajtam nézniük az utcán xdd akarok még fogyni olyan 50 kg-ra de őszintén kinek milyen az alkata. A lényeg hogy mindenki jól érezze magát úgy ahogy van
2023. júl. 24. 09:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!