Szerintetek mennyi az ideális testsúly 160 cm magassághoz?
Figyelt kérdés
Most olyan 48kg lehetek, sztem kb. 2-őt kéne leadnom. Szerintetek? 20/L2010. nov. 3. 21:25
11/30 anonim válasza:
Kedves előző, valószínűleg löttyedt vagy és az is lehet, hogy nem arányosan oszlanak el rajtad a kilók, ill. inkább zsír van rajtad mint izom(az izom sokkal nehezebb), a csontjaid könnyűek ezért láthatod magad kövérnek. Én 25 éves vagyok, közepes mellekkel, kerek popsival, rendszeresen járok tornázni, vékony a derekam, nincs rajtam háj, a haverjaim bombanőnek tartanak, pedig én 53 kiló vagyok(betegség miatt voltam egyszer 48 kiló, de akkor a csontjaim is látszottak, egyáltalán nem volt mellem se fenekem)...
12/30 anonim válasza:
és hány cm vagy 170????????kerek popsi
13/30 anonim válasza:
Kedves előző ,előző 53 kg-os
Nem igaz amit irtál...!!!!!!!
Egykilónyi izom azonban pontosan ugyanannyit nyom, mint egy kiló zsír vagy bármi más. Mivel az izomszövet sokkal tömörebb a zsírszövetnél, kevesebb helyet foglal el, így minél több izomszövete van valakinek, annál vékonyabbnak és kisebbnek tűnik
14/30 anonim válasza:
Kedves előző, baj van a szövegértéseddel, mert én is pont ezt papoltam...
15/30 anonim válasza:
Amúgy 160 centihez vagyok 53 kiló. Most értem haza a tornáról. :)
16/30 anonim válasza:
sziasztok...!!!
Katika a nevem szerintem te,utolsó nagyon hályasan néhetsz ki,mert 160 cm 53 kg??
én 160 cm-hez 40 kg vagyok és nem vagyok sovány,olyan pont jó kategóriába essek...hát akkor plus 13 kg jaj::)
szeretnélek megnézni:)
17/30 anonim válasza:
Hány éves vagy 10-12? Mert ahhoz még elmegy a 40 kiló. Kétlem, hogy jól nézel ki. :D
Egyáltalán nem vagyok hájas. :)
19/30 anonim válasza:
Amugy jól nézek ki :D Ez nem (nagyképűség)..!
20/30 anonim válasza:
Én se nagyképűségből mondtam, hogy jól nézek ki és ehhez az is hozzátartozik, hogy mindennap 1 órát sportolok. De az tuti, hogy nekem 48 kilósan ki voltak a csontjaim. Lehet neked könnyebb meg vékonyabb a csontozatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!