Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon szép lányok, ti örültök...

Nagyon szép lányok, ti örültök neki hogy ilyen szépek vagytok, vagy lennének inkább átlagosak?

Figyelt kérdés
Van hátránya is a szépségnek?

szept. 29. 10:39
 1/6 anonim válasza:
100%
Persze hogy van, en pl utalom hogy allandoan odaszologatnak utcan, vagy ugy akarnak megkozeliteni akar uzenetben akar szemelyesen mintha egy targy lennek. Masreszt szerintem nehezebb kapcsolatot talalni mert sokan csak kulsore mennek meg ki akarnak hasznalni. Most meg egy jutott eszembe, mondjuk ha nem erzem magam jol a boromben (tegyuk fel fel van puffadva a hasam vagy kijott egy pattanasom) es ezt elmondom egy masik lanynak mindig az a valasz hogy en meg se szolaljak mert h o neki mennyivel rosszabb meg hogy pl nem vagyok kover. En ezt tudom de a vekonyabb lanyok is erzik a kulonbseget magukon es nem esik jol. Bar meg igyis inkabb maradnek ilyen
okt. 2. 11:47
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ, már azt hittem hogy nem ír senki, érdekes amit írsz
okt. 2. 13:18
 3/6 A kérdező kommentje:
Hogyan akarnak kihasználni?
okt. 2. 13:36
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Több előnnyel jár, mint hátránnyal.

Az emberek általában barátságosak rám mosolyognak, kedves dolgokat mondanak, megdícsérnek vagy szép napot kívánnak.

A férfiak gyakrabban kezdeményeznek, de vannak köztük nehezen lerázható, tapadós alakok is, ahol már a kedves elutasítás nem segít. Ez pl. munkakapcsolat esetén nehéz helyzetet szülhet. Karrier szempontjából kifejezetten nem előnyös, ha egy "nagy hallal" vagy kulcs emberrel szemben kell határozottabban fellépni, adott esetben teljesen megszüntetni a kapcsolatot. A férfi munkatársaim bármikor elérhetőek, segítenek és maguktól is keresnek; de érdemes visszafogottan és nem túl harsányan viselkedni velük.

Hajlamosak lehetnek megkérdőjelezni a munkád gyümölcsét. Gondolok itt arra, hogy megemlítik, hogy egy kis mosollyal és bájjal elérhetsz bármit a férfi feletteseknél. Emellett féltékenységre is okot adhat.

okt. 2. 17:58
 5/6 anonim válasza:
1es vagyok, szexre altalaban vagy neha probalnak valakit feltekennye tenni
okt. 3. 19:15
 6/6 anonim válasza:
100%
Szerintem hátrány. Sajnos több férfinak, aki nekem tetszene, nincs önbizalma ahhoz, hogy összejöjjünk. Akinek meg van, az jön, de nekem nem szimpatikus.
okt. 26. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!