Vinted fiók felfüggesztése/tiltása?
Figyelt kérdés
Tegnap este kaptam egy levelet, hogy felfüggesztik a fiókomat mert megsértettem a szabályzatot. Sejtem az okát, tegnap délután felraktam egy parfümöt, a dobozáról töltöttem fel képet, az üveg benne volt (a képen nem látszódott). Azt írtam hozzá, hogy nem az én illatom. Letéptem a celofánt, egyet fújtam és vissza is raktam, nem tetszett. Sokaknál láttam ezt a mondatot de ott látszódik is a használat, a parfümös üvegek félig vannak stb. Ahol pedig csak a doboz látszódik de nincs rajta celofán, rengeteg van.
Szóval most felfüggesztettek, elvileg 5 napon belül szólnak. Ti jártatok már így? Esetleg ideiglenes/végleges kitiltást kaptatok már?
szept. 17. 11:23
1/2 anonim válasza:
Szia! Mi lett végül? Feloldották a fiókod? Én is ma kaptam ugyanezt az üzenetet. És a hirdetéseim jelenleg nem láthatók mások számára.
2/2 A kérdező kommentje:
Szia! Végül semmi… letelt az 5 nap de semmilyen választ nem kaptam. Vártam még pár napot és azóta ugyanúgy tudok eladni és vásárolni is. Parfümöt persze nem, csak szó szerint bontatlan celofánost hirdettem és adtam el. Ha ugyanezt az üzenetet kaptad, akkor szerintem nálad sem lesz gond. Azért majd írd meg.
dec. 1. 22:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!