Vinteden vásárláskor, ha az van írva egy termékhez, hogy szállítás 520 Ft-tól, akkor miért van, hogy vásárláskor már 520-at, 699-et, vagy 899-et számol fel?
Figyelt kérdés
Fizettem már 520-at is, de van, hogy 899-et számol, pedig a terméklapon 520 van. Minden szállítási mód engedélyezett a profilomban.aug. 8. 12:46
1/4 anonim válasza:
azert mert mindegyik szallito ceg (packeta, foxpost, gls) masfajta arakat szab meg a kiszallitashoz. plusz a tavolsag sem mindegy, hogy az orszag egyik vegebol a masikba megy a csonag vagy az egyik kozeli varosbol a masikba.
2/4 A kérdező kommentje:
Azt értem, hogy minden cég más díjon szállít, viszont ez Budapestről jön, és már rendeltem Budapestről 520-ért is, tehát a távolság ugyanaz.
aug. 8. 13:03
3/4 anonim válasza:
2
De a futárcég nem ugyanaz meg az ár függ a csomag méretétől/tömegétől l. Minden futárcég más tarifával dolgozik. Meg van hogy ugyanaz a futárcég más tarifákat ad különböző oldalaknak pl ahol nagyobb a forgalom az jobb árat tud kialkudni a futárcégnél.
4/4 anonim válasza:
Ha te a samedayt választod ki akkor 520. Ha mással kéred, más az összeg. Csak rajtad múlik, hogy melyik futár céget választod vásárláskor. A térképen pl ha kiválasztasz egy foxpost vagy gls automatát, akkor nem 520 lesz a szállítási díj, hanem valamivel több, nem tudom a pontos árakat, de azt tudom, hogy a sameday a legolcsóbb amivel kérheted a csomagodat vinteden. Illetve még az eladó is beállíthatja, hogy mivel tudja küldeni, a packeta az alap azt nem tudja kikapcsolni, a többit igen, de abból választhatsz, ami neki engedélyezve van. Ezért 520-TÓL..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!