Lányok ti teretek gyűrűt viselni milyet és mennyit ? az én párom utálja. pedig én nagyon szeretem rajta látni
Figyelt kérdés
szept. 10. 07:51
1/11 anonim válasza:
Hordom a karikagyűrűt, hogy ne felejtsem el, ha szép fiút látok, hogy már nem szabad.
Hordok egy gyűrűt amit az első fizetésemből vettem és még egyet, amit egy számomra nagyon fontos embertől kaptam
Mind a 3 arany.
Van még néhány, de nem hordom.
2/11 anonim válasza:
Amennyi csak elfér, nagyon szeretem őket. Ezüstből többet, aranyból viszont inkább kevesebbet de hangsúlyosabbat.
3/11 anonim válasza:
Rajtam mindig van, mindkét kezemen 1-1, arany. Gyűrű nélkül csupasznak érzem a kezem.
4/11 anonim válasza:
Csak a karikagyűrűmet. Nem szeretem egyébként a gyűrűket, zavar.
6/11 anonim válasza:
Az eljegyzési gyűrűmet viselem csak, de azt éjjel-nappal. Majd ha lesz, akkor a karikagyűrűmet fogom, esetleg a kettőt együtt. Többet semmiképp.
7/11 anonim válasza:
Nem szeretem. Nyaklánc és gyűrű zavar. Fülbevaló, karkörő nem.
Párod meg nem Barbie baba.
8/11 anonim válasza:
Semennyit. Munkában semmilyen ékszer nem lehet rajtam (egészségügy), magán életben meg nem vagyok ékszeres. Ha lenne eljegyzési vagy karika gyűrűm azt hordanám, de amúgy nem.
9/11 anonim válasza:
Én szeretem a köves gyűrűket, hármat hordok, kettő köves, egy karika. Sajnos melóban nem lehet rajtam, szabadnapon hordom, illetve alkalomra.
10/11 anonim válasza:
Csak az eljegyzésit hordom, de azt is csak utcán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!