Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi volt a legdurvább amit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legdurvább amit szexben szeretett volna a csaj és azt mondtad hogy ez már túl sok neked?

Figyelt kérdés
szept. 3. 12:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
szept. 3. 13:08
 2/15 anonim ***** válasza:
26%
Nyaljam ki a seggét.
szept. 3. 13:28
 3/15 anonim ***** válasza:
36%

Még akart ujjazni szex közben.

Olyan is volt, aki azt kérte, hogy " erőszakoljam" meg, nyilván egy kis hajtépés, pofonok közepette.

szept. 3. 13:29
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Hogy akasszam fel.

Beteg állat.

Érdekes módon ez másban nem mutatkozott meg, nem voltak rá utaló jelek.

szept. 3. 13:48
 5/15 Rocco20 ***** válasza:
92%
Seggből szájba.
szept. 3. 13:51
 6/15 anonim ***** válasza:
84%

A seggnyalás egy nőnek már szinte alap, a punci nyalással már egybe függ, mint ahogy nincs már olyan nő aki ne szopna, ne próbálna mély torkozni (még, ha nem is tudnak).

szept. 3. 15:06
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem anno nagy meglepetésemre egy olyan csaj csinálta meg aki alig akart analt, igaz, hogy csak finom, pár centi mélyet csináltunk (erre tudtam rábeszélni), de miután kihíztam a fenekéből, tudta, hogy így azért inkább ne tegyük a puncijába, a szopásra felkínált farkamat simán szopta (igaz, buliból jöttünk, kicsit piáltunk is, de azért meglepett).

szept. 3. 15:10
 8/15 anonim ***** válasza:
Nem volt még ilyen.
szept. 3. 21:25
 9/15 anonim ***** válasza:

Nem írom ide, de mikor előadta a dolgot és kiderült hogy már csinálta is korábban, szakítottam vele egyből, és az éjszaka közepén zavartam haza!

Ki se néztem belőle, hogy ennyire aberrált legyen, már féléve jártunk. :(

szept. 4. 09:33
 10/15 anonim ***** válasza:
6. Sose izgatott a fenék..
szept. 4. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!