Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért mondják azt, hogy a...

Miért mondják azt, hogy a magyar lányok a legszebbek amikor ez egyértelműen hazugság?

Figyelt kérdés

szept. 9. 16:26
1 2
 11/19 sztbali válasza:
0%
Világjáró emberek (sportolók, turisták, utazó riporterek stb.) állítják azt, hogy a Magyarországon látott lányok a legszebbek. A LÁTOTT-on van a hangsúly. Mivel nem mindegyik magyar csak itt van Magyarországon. Nem feltétlenül hazugság az állítás, de az tény, hogy ezt nem csak a magyarok mondják.
szept. 15. 02:01
 12/19 Senior Séf ***** válasza:
39%
Hát persze, pubikám! Ha neked más a véleményed, akkor az már hazugság, ugye?
szept. 15. 14:24
 13/19 anonim ***** válasza:
51%

11 és azt felfogod hogy ma már nem kell világjárónak lenni hogy nőket láss?

Te is láthatsz a neten rengeteget

Nincs ilyen hogy egy országban vannak a legszebb nők.

Senki nem mond ilyet amúgy a magyarokon kívül

szept. 15. 14:27
 14/19 A kérdező kommentje:
12. Nem, Senifor Séf, nézz rá a magyar nőkre és a környező országokból származó nőkre és láthatod, hogy ocsmányak.
szept. 15. 14:32
 15/19 Senior Séf ***** válasza:
Mellesleg az állításnak az az alapja, hogy a hazánkon az évezredek folyamán átvonuló, vagy állomásozó hadak révén sok náció génjei keveredtek.
szept. 15. 14:32
 16/19 anonim ***** válasza:
89%
Mert ezer féle gén keveredik bannünk.Olyan, hogy eredeti magyar már nem is létezik.Csak ha az ázsiából idáig tartó utat nézzük, hány féle néppel találkoztunk-keveredtünk.Itt szintén egy rakás faj keresztül ment rajtunk.Még az országon belül is vannak eltérések.Talán a keleti részen szebbek a nők.Sokat jártam szerte Európába bosszú életem alatt és én is azt tapasztaltam mintha itt tényleg szebbek lennének a lányok.A bulgár nöket viszont határozottan a legcsunyábbnak láttam.A német ajkúak meg "tenyeres-talpasnak".Az északi nök is szépek.Az olaszok olyan "romásak".A francia, de főleg a spanyol nők a legvékonyabbak.
szept. 16. 08:24
 17/19 anonim ***** válasza:
31%

Rakás faj 😂

Milyen faj?

Tigris? Lepke? Mert ezek fajok.

Mert eredeti francia van?

Vagy eredeti orosz?

Más nép nem keveredett?

Azért kelet magyarországi nőként köszi 😂

szept. 16. 08:37
 18/19 sztbali válasza:
#13 A képek nem adják vissza a valóságot. Ne az ablakból nézelődj. Nézz körül többmilliós városokban. Nagy a szórás és utána gondold át.
szept. 16. 19:01
 19/19 anonim válasza:
Szerintem a "keverék" emberek a legszebbek a világon, ez régen nagyon igaz volt a magyarokra, minden kasztból szereztek nőt pl a honfoglaló magyarok. Mára már elavult ez a fogalom.
okt. 4. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!