Sracok a vekonyabb vagy a ducibb csajokat reszesititek elonyben?
Figyelt kérdés
2009. jan. 7. 11:33
1/9 anonim válasza:
Ez változó, de nekem például jobban tetszik egy duci lány, mint egy vékony.
2/9 anonim válasza:
bocsi lány vok...de most megnyugodtam...nálunk elég sok fiú az anorexiás csajokra buknak:(és én pont nem az az alkat vok
3/9 anonim válasza:
Nem csak ez a két kategória van, ahogy a világ sem csak fekete, vagy csak fehér- színek is léteznek!
A pasik a csinos csajokra buknak! Hogy ki mit tart csinosnak, az már szubjektív, de ha mindenképpen konkrét választ akarsz, akkor szerintem a "formákra" hajtanak!
5/9 anonim válasza:
az anorexiás és a 150 kilós kivonatért sincsenek oda sztem...de egyértelműen van aki az izmosabb kisportolt alakra bukik és olyan is aki arra amin van mit fogni..
6/9 anonim válasza:
Nekem fiatal srácnak. Inkább a középkategória aki nem anorexiás, de nem is "duci" kb 160-165 cm 50 kg lányok. Formás idomok legyenek és szép arc, de vannak kivételek persze.
7/9 anonim válasza:
8/9 A kérdező kommentje:
Hat igen, azert van kulonbseg...:)
2010. máj. 23. 12:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!