Hogy legyen vékonyabb a derekam? 14/L
Felesleg egy deka nincs rajtam, teljesen lapos a hasam is.
174 cm és 51 kg vagyok.
Mivel tudnám formásítani magam anélkül hogy izmosodjak mert vastagodni nem szeretnék. :/
Testtömeg indexed: 16.85
Ez alapján súlyod: Sovány
Testtömeg indexed alapján soványabb vagy a kelleténél, ezért eszedbe ne jusson fogyókúrázni! Amennyiben nem genetikai adottságaidnak köszönheted karcsú alakodat, ügyelj arra, hogy elegendő vitaminhoz, nyomelemekhez és folyadékhoz jusson a szervezeted. A kóros soványság ugyanolyan komoly veszélyeket rejt, mint az elhízás, így nem árt, ha évente teljes vérképet és állapotfelmérést csináltatsz magadról.
Pedig nem vagyok sovány, olyan pont jó vagyok, nem állnak ki a csontjaim se semmi. Érdekes! :D
Egyébként nem akarok fogyózni.
Genetika is hogy nem lesz hűde vékony az oldalam mert a csípőm felet a medencecsont (?) szélesebb, csak úgy tűnt mintha pár hónapja vékonyabb lett volna, pedig nem híztam a hasamra.
jahj te :D tudom kivagy :DD
[link] és nem kell mentegetőznöd ...^^ xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!