Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyire gáz egy sárgás, de...

Mennyire gáz egy sárgás, de ápolt fogsor?

Figyelt kérdés

Genetikailag sárgábbak a fogaim, mellette van 1-2 kisebb zománchibám, ahol még inkább sárgább foltokban.

Egyébként ápolt, megszabályozott, tiszta, egészséges fogaim vannak, csak sárgásak, picit foltosak.

Gondoltam rajta, hogy gyűjtök kerámia héjakra, de nem tudom megérné-e, mert nagyon drága és állítólag macerás is.

Ilyesmi a fogaim színe, csak az én fogaim szabályosabban állnak és szebb a formájuk: [link]

aug. 26. 05:22
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Amúgy fiatal, 21 éves lány vagyok. :/ Szépnek mondanak, de nem tudom, egy sárgásabb fogú lány lehet-e tényleg szép?
aug. 26. 05:23
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj eszétikai okból nehogy elcseszd a fogaidat. Amíg a fogász szerint egészséges vagy, ne akarj felesleges procedúrákat.

Ne cseszd szét huszonévesen annyira, hogy negyvenhez közel már protkó kelljen.

Menj el tisztítani, hogy a fogkő ne legyen rajta, de egyébként hagyd békén.

aug. 26. 07:32
 3/11 A kérdező kommentje:

Hát szoktam tisztíttatni, de nem lesz sokkal fehérebb.

Amúgy nem akarom elcseszni, csak nem tudom, hogy mennyire ronda ez.

aug. 26. 07:36
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha neked genetikusan ilyen, akkor ez van.

Lehetsz úgy is szép, hogy nem minden porcikád tökéletes.

aug. 26. 08:43
 5/11 A kérdező kommentje:

#4 Ez nagy igazság! :)

Csak magammal szemben olyan kritikus vagyok. :)

aug. 26. 09:03
 6/11 anonim ***** válasza:

De feláldoznád az egészségedet a hiúság oltárán? Mert ez az lenne.

Egy egészséges dolgot akarsz megpiszkálni, csak meet nem néz ki úgy, ahogy a társadalom szerint az egészség kinéz, ezzel azt kockáztatva, hogy tényleges baj lesz vele.

Szerintem inkább legyél ténylegesen egészséges, még úgy is ha nem nézel ki annak, mintsem felrakatni egy tökéletes maszkot, de közben minden rohad alatta.

aug. 26. 09:12
 7/11 anonim ***** válasza:
Sok kávét iszol, igyál energiaitalt, az nem sárgít.
aug. 26. 13:01
 8/11 A kérdező kommentje:
Egyiket sem iszom🤭 tényleg ilyenek, amióta kinőttek.
aug. 26. 17:53
 9/11 A kérdező kommentje:
Egyébként a fogorvosom is azt mondta, hogy az egészséges fog nem fehér, hanem sárgás színű. Csak hát nem szép.
aug. 26. 17:54
 10/11 anonim válasza:
100%
A fog csont, a csont nem hófehér, csak a mesékben, a tévében meg az influencerek instáján. Ebben a háromban az a közös, hogy egyik sem valóság 😁 Ne akarj orvosi beavatkozást amíg nincs baj. És ez szerintem nem baj. Ha elfogadod hogy ez is egy jellemződ és kész, akkor sokkal szebbé fog tenni a felszabadultságod, mint amennyivel másabbá tenne a porcelán héj. Szerintem.
aug. 27. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!