Nekem is ilyesmi van, és sokszor elveszi az önbizalmam mert én nem látom szépnek magam e miatt. (már hordok éjszakai fogszabályzót) De kiváncsi lennék mások véleményére is.
Az sokkal taszítóbb, ha hiányzik foga valakinek, mint amikor nagy a távolság. Utóbbi fizikai adottság, előbbi viszont igénytelenség.
2023. dec. 4. 14:01
2/20 anonim válasza:
#1 Kiesett a foga egy baleset, vagy betegség, vagy nemtörődömség miatt, oké.. Na de egy új fog, vagy egy implantációs fogpótlás 370 000 – 500 000 forint közé tehető árban! Vajon mindenki kirázza zsebből, mikor hiányzik egy foga? Ebbe senki nem gondol bele.
2023. dec. 4. 14:35
3/20 anonim válasza:
Akkor is igénytelenség. Egyébként nem minden típusú pótlás ennyi
2023. dec. 4. 14:55
4/20 anonim válasza:
#3 Igen, és ha valakinek (ismétlem), nincsen rá pénze? Országunkban több olyan van akinek nincsen egy ilyen esztétikai beavatkozásra hatszámjegyű összege, mint akinek van, ez van sajnos. Én pontosan lesz@rom ha valakinek hiányzik pár foga, mivel tudom milyen az, amikor egy normális orvosi vizsgálatra nincsen pénz. Akkor fizesd ki neki, és mikor legközelebb szembejön, már nem lesz igénytelen. :)
2023. dec. 4. 15:03
5/20 anonim válasza:
Azért valljuk be, a legtöbb esetben a fogak kiesése a nem megfelelő szájhigiénia miatt történik, egyrészt. Másrészt, a legtöbb ember előbb költ okos telefonra, nyaralásra vagy akármi más, nem létfontosságú dologra, mint egy kiesett fog pótlására. Nem kell annyira vérmesen védeni másokat.
2023. dec. 4. 15:37
6/20 anonim válasza:
#5 Igen, nem tagadom, amiatt történik, de attól még nem mindenkinek van pénze pár fogért perkálni százezreket, (sőt.) Én is ismerek olyan embereket akiknek hiányos a fogsoruk, és kivétel nélkül nagyon szegények, és igen van okostelefonjuk "iphone" 20 ezerért, stb. Tehát hamis készülékek nagyrészt, amiket ezeknél az embereknél látsz. Valamit szeretnének kompenzálni a szegénység miatt, így is elég rossz nekik. Nem kell még külön a foguk miatt is bántani.
2023. dec. 4. 15:51
7/20 anonim válasza:
Nekem is rés van a fogaim között, szóval én alapból elfogadóbb vagyok evvel szemben, mert tudom milyen. Sajnos nekem csak a héjak lennének csak a megoldások, fogszabályzóm nem lehet, viszont az egészséges, ép fogaimra a héjakat nem akarom rárakni, egyszerűen nem visz rá a lélek, hogy ezt meglépjem, sajnálom a fogaim felszínét tönkretenni örökre. Szóval én tudom, hogy milyen az, ha van rés, nem is feltétlen könnyű megoldani, szóval én így semleges vagyok evvel kapcsolatban. Én magamon megszoktam, és másnál sem ez lesz az ok, ami miatt csúnyának fogom őket titulálni. Viszont én nem kifejezetten mondanám vonzónak sem, hiszen ez csak egy fog, most na. :D
2023. dec. 5. 06:15
8/20 anonim válasza:
Ha nem modell, vagy valami nagymenő ügynök szeretnél lenni akkor nem foglalkozz vele!
Van egy csaj ismerősöm, aki annyira fél a fogorvostól, hogy rohadnak ki a fogai, már elől is. Pasija azt mondta neki, h pakolhat ha tovább romlanak a fogai.
2023. dec. 5. 12:43
9/20 anonim válasza:
#1 egyetértek, de ugyanakkor a kusza, hézagos fogsor is igénytelenség. A mai világban nem nagy kunszt szabályoztatni. Főleg, ha valakit ennyire zavar.
Nekem torlódott fogsorom volt, de megcsináltattam fogszabival. Ez másnak is adott. Valahol alapnak is kéne lennie.
(Kérdező hordja, így nem ellene ment.)
2023. dec. 5. 20:52
10/20 anonim válasza:
#2 nekem mindig van félretéve annyi pénzem, hogy ha valami beüt, pl fogat kell pótolni, ki tudjam fizetni. Nem, nem vagyok gazdag, átlagos bérből élek, csak minden hónapban tudatosan teszek félre. Fiatal nőkét rémálom lenne számomra a foghíjas mosoly.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!