Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha para a mosolyom...

Mit tegyek ha para a mosolyom és hiányzik a fogszabályzóm?😕

Figyelt kérdés

Levették a fogszabályzómat, nagyon szerettem.

De most, hogy levették látszódik a fluorózis a fogamon(mielőtt feltették az elött is ott volt szóval ez nem az miatt van) de erre még rátesz egy lapáttal, hogy undorító a mosolyom.(nyilván jobb mint elötte volt de akkor sem vagyok megelégedve vele, olyan mintha egy horrorfilmből szabadultam volna...)

2022. nov. 9. 20:48
 1/3 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem csak te látod magad ennyire rosszul magadat, szerintem csak szimplán hozzászoktál ahhoz, ahogy a fogszabályzó előtt/alatt kinéztél, és most szokatlan ez az új helyzet.
2022. nov. 9. 21:02
 2/3 anonim ***** válasza:
35%
Én mindenképp megcsináltatnám. Nem tudom fogorvos ezzel mit tud kezdeni, meg nyilván függ az elszíneződések mértékétől, de valóban tud elég rosszul kinézni.
2022. nov. 10. 11:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha nagyon látszódik és zavar,akkor fogfehérítéssel lehet próbálkozni,hátha segít.
2022. nov. 14. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!