Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Bunkóság visszamenni másik...

Bunkóság visszamenni másik barberhez?

Figyelt kérdés

Amelyik szalonba járok van vagy 8 fodrász. (Mindenki nagyon jól nyír.)

Amikor először mentem oda, akkor buzzcutot nyírattam, és nagyon rendes volt a csávó meg precíz. Megbeszéltük, hogy növesztem a hajam és majd legközelebb is hozzá megyek és más fazont nyír…

Na ez után úgy alakult, hogy hozzá az időpontok nem voltak jók, nem tudtam a hajam növeszteni sem, mert mindig volt valami fotózkodás, ezért ugyan abba a szalonba jártam csak másik fodrászhoz vagy 5-6 alkalommal. (Egyszer látott az első fodrász is, hogy ott vagyok)

Na tehát, ha most visszamennék hozzá (mivel már növesztettem a hajam is) az bunkóság lenne? Vagy csak én gondolom ezt ennyire túl?

(Sajnos minden kis dolgoz túlgondolok, túlstresszelek)

#fodrász #haj #szalon #Nyírakozás
aug. 20. 09:58
 1/2 retektorta válasza:
0%
Vigyázz, ez egy kegyetlen, bosszúálló népség. Ne hagyd, hogy borotvával matasson a nyakad körül.
aug. 20. 10:12
 2/2 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy most beletenyertél, amibe nem kellett volna...

https://www.youtube.com/watch?v=ToGwEA0KaN0

aug. 21. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!