A superz memories gold melyik parfümnek a másolata?
Figyelt kérdés
A legtöbb superz parfüm másolat, van néhány kivétel viszont kiváncsi lennék hogy a memories gold minek a dupejaaug. 19. 12:46
1/15 anonim válasza:
PDM Oaja másolata. Amúgy nema legtöbb hanem mindegyik superz másolat nem a minőségi fajtából.
2/15 A kérdező kommentje:
És ez biztosan annak a másolata ?
aug. 19. 13:42
4/15 anonim válasza:
Persze ha egymás mellett szagolod nem biztos hpgy megmondod mert a superz kizárólag filléres gagyi szintetikus alapanyagokkal dolgozik, míg a Parfums de Marly meg jóval drágább cuccokkal szóval a superz ilyen olcsó vásári "kicsit emlékeztet rá" színvonal.
5/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
aug. 19. 18:00
6/15 Zsombitent1231234 válasza:
Érdekes szerintem a oajan elviselhetetlenül büdös. Van egy ilyen szúrós szaga. Szerintem a legtöbb superz parfüm nagyon szar de a memoris/ memoris goldot nagyon eltalálták. Szerintem a legjobb gourmand illatok egyike.
7/15 anonim válasza:
4/6! Ha ,,a superz kizárólag filléres gagyi szintetikus alapanyagokkal dolgozik", hogyan rendelkezik naturix védjeggyel?
8/15 anonim válasza:
9/15 anonim válasza:
Igen, mivel ezt mondják is folyamatosan, hogy ezzel rendelkeznek és még némelyik nagyobb márkától is jobb alapanyagot használnak.
10/15 anonim válasza:
9
Töki olvass már utána. Naturix egy magyar cêg volt. Pénzêrt adott kamu plecsnit. Semmi háttere volt. Abból éltek hogy a hasonló shady magyar kozmetikai cégeknek eladták a semmit nem érő plecsnit. Akinek meg vdn fogalma a parfümökről tudja hogy baromság amit írsz. Eleve egy csomó illatjegyre nincs természetes olaj, sokminden be van tiltva. Most akkor ha naturix akkor kizárólag természetes, tehát akkor ők még most is ölik az ambráért amikor tilos meg a cuki állatolat a pêzsmáért? Én elhiszem hogy fizetnek neked ezért de ez már nagyon szánalmas vergődés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!