Orr piercing lövés fülbelővő készülékkel?
Figyelt kérdés
2 napja lövettem orr piercinget. Fülbelövö készülékkel csinálták fülbevalóval. Nem fájt meg semmi csak másnap egy picit mikor forgattam. A kozmetikus azt mondta hogy 2 nap utan kicserélhetem mert a tendes orr pc elvileg sokkal vékonyabb mint a fülbevaló. Ma van a masodik nap de én nem merem még cserélni mert fáj azért ha megmozgazom meg érzem hogy még nagyon friss és ér zékeny. Meg hallottam hogy ha fülbevalóval lövik akkor jobban fog látszani a lyuk. Szóval kb mennyi idő után csereljem? 4 hét?aug. 18. 11:54
1/3 anonim válasza:
Nem tudom kihez mehettél, de basszus ez nagyon szakmaiatlan. A pisztoly nagyon unhigénikus, csak nagyon nehezen lehet tisztítani, ráadásul túl durva is. A piercingeket eleve nem is lehet forgatni, pláne kicsérelni.
Ne piszkáld, fertőtlenitsd rendszeresen, én semmiképp ne cseréld még hetekig. És legközelebb ha szúratni szeretnél, csakis szakértőhöz menj.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Szerencsére nincs vele baj, kicsit még fáj de nem vérzik nincs begyulladva se. Miért nem szabad forgatni? Soktol azt hallottam hogy kell mert a nyálkahártyáná ránőet az ékszerre.
aug. 20. 12:31
3/3 anonim válasza:
1-es vagyok
Ez a régi időkből maradt meg, amikor pl cérnát tettek a fülbe, amit tényleg mozgatni kellett, hogy ne nőjön rá. De a mostani ékszereknél ez már nem tud megtörténni. De gondolj bele; a piercing lényegében egy seb a testeden. A sebeidet szoktad piszkálni? Nem, mert csak megnehezíted vele a gyógyulást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!