Dupla helix,miert nem gyogyul?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Tavaly juniusban szurattam dupla helixet,azt mondtak hogy kek szesszel kezeljem,de mindig gennyes volt tole es fajt,elkezdtem betadint hasznalni es azota nagyon szepen begyogyult,semmi baj nem volt vele,azt hittem teljesen begyogyult mar mivel mar tobb mint egy eves,viszont egyik nap rajta aludtam es azota brutalisan faj,gennyes meg minden,es a betadin se nagyon segit
Azt szeretnem kerdezni hogy akinek van helixe az mivel kezeli,normalis hogy meg mindig nincs begyogyulva?
aug. 1. 02:18
1/2 anonim válasza:
Szia! Nekem is van több PC én mindet Octeniseptel kezeltem. Fültisztítóval tiszta kézzel jól befújtam a fültisztítót és szépen mindet át töröltem a tövét elől hátul. Fontos hogy gyógyulás után is tartsd tisztán mindenképp. Gyulladásra használhatsz pluszban utólezelő krémet akár Tetránt de mindig tisztítás után kéne csak be napi 1-2 alkalommal. Helyre fogja hozni. Lehet nagyon elfeküdted főleg ha karika van benne. Gyors gyógyulást.
2/2 A kérdező kommentje:
Koszii szepen!
aug. 25. 00:11
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!