Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nálam gyorsan előfordul, hogy...

Nálam gyorsan előfordul, hogy nyáron izzadok a hónaljamnál, amit aztán látni lehet a pólómon. Ez kínos és undorító, vagy egyszerűen csak normális?

Figyelt kérdés

Én egy férfi vagyok, 27 éves. Leginkább a velem egyidős nők véleménye érdekelne, de másoké is. Írjátok meg nyugodtan az életkorotokat és a nemeteket is.

Ui.: Tudom, hogy létezik izzadásgátló, de néha nem (már nem) hat, vagy egyszerűen elfelejtem használni.

ma 14:20
 1/5 anonim ***** válasza:
67%
Biologiailag teljesen normalis, tarsadalmilag kinos. Ugyanugy mint pl a fingas.
ma 14:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nyáron mindenki izzad.
ma 14:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Nyáron mindenem izzadt. Kínos vagy sem, de dög meleg van, izzadni meg normális. 30N
ma 17:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Normális, de sajnos kínos :(

Én is izzadós vagyok, ezért csak olyan anyagú/színű ruhát hordok amin nem látszik a folt :(

ma 18:28
 5/5 A kérdező kommentje:
#4 Az milyen anyagú/színű ruha?
ma 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!