Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy tudnak egyesek olyan...

Hogy tudnak egyesek olyan nagyon szép szelfiket csinálni magukról?

Figyelt kérdés

Kicsit kifejteném.

Van több női ismerősöm, akik hiába töltenek fel napi szinten szelfiket magukról, brutál szépek rajtuk, és valahogy mindegyik szelfi másnak tűnik. Nem tudom, miért. Hiába tölt fel mondjuk minden nap egy tükrös szelfit, mindegyik más, és nem érzem azt, hogy sok lenne. Vagy egy másik lány ismerősöm akárhol jár, mindig készül róla szelfi, és mindegyiken olyan gyönyörű, és szép, nem ugyanaz az arckifejezés, nem ugyanaz a szög...

Ezzel szemben itt vagyok én.

Anno az egyik pasi ismerősöm azt mondta, hogy mindig ugyanúgy nézek ki az összes szelfin. A tesóm meg mindig azt mondja, hogy az kb. nem én vagyok a képeken. Tudom, tudom, nem szabadna a netnek ekkora jelentőséget tulajdonítanom, de ez a kettő olyan nagy szorongást váltott ki belőlem...Én egyáltalán nem posztolok naponta, van, hogy hetekig semmi, van, hogy kétnaponta kiteszek valamit, változó, viszont azt érzem, hogy más lány kitesz napi szinten egy szelfit és olyan gyönyörű, ezzel szemben meg itt vagyok én aki "ugyanolyan" :(

Mi tesz különlegessé egy szelfit? Vagy mi az, amit mondjuk ti preferáltok, vagy szépnek tartotok?

aug. 16. 17:30
 1/5 anonim válasza:

őszintén, ez jó kérdés: szerintem attól függ, mennyire és hogyan fotogén valaki. Én pl fotogénebb vagyok, ha más készít rólam képet, a szelfi nekem se nagyon megy. Ilyenkor gondolj arra, hogy valószínűleg sok időt töltenek a szelfivel, tucat képet csinálnak, amiből kiválasztanak párat, amit feltöltenek.

Próbálkozhatsz más fényviszonyokkal, más nézőpontokkal, ha nagyon szeretnél profibb lenni, neten biztos találsz praktikákat. Nekem pl lett úgy egy-két jó tükrösszelfim, hogy a fejem fölött tartom a kezem/a telót, bár nem tudom, ez mennyire érthető így, a lényeg, hogy nem takarja ki az arcom a telefon.

Én unom a sima tükrösszelfiket, főleg ha nem is látszik sokszor az ember arca.

Szerintem akkor lesz jó egy szelfi, ha a képen szereplő ember vidám, jó a kisugárzása, jók a színek, fényviszonyok, van valami extra a képen, ami különlegessé teszi. Mondjuk én művész vagyok, és szeretem túlgondolni a dolgokat:DD

aug. 16. 18:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
tudják milyen szög áll jól nekik, szerkesztés, kitapasztalják
aug. 16. 18:15
 3/5 anonim válasza:
100%
#2 ja igen, plusz a szerkesztés:DD utómunkával sok jó dolgot lehet csinálni rossz képekből is
aug. 16. 18:16
 4/5 anonim ***** válasza:
76%
Jó szerkesztő programokat ismernek
aug. 16. 19:38
 5/5 anonim ***** válasza:

Fény. A fény az első lépés.

Utána jön a szög, és az app. Meg ugye a jó gép. Van, hogy 600-as telefon képe is ótvar.

aug. 17. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!