Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan legyek szebb/jóképűbb? ...

Hogyan legyek szebb/jóképűbb? 23 éves férfi vagyok 180 magas kb 80 kiló nemvagyok elhízva sem vézna De így összeségében elég csúnya vagyok. Hogyan tudnám javítani a külsőm?

Figyelt kérdés

júl. 23. 12:19
 1/9 anonim ***** válasza:
48%
Gyúrd ki magad. Attól az arcod is férfiasodik picit.
júl. 23. 12:28
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
Legyél ápolt. Öltözz normálisan. Kerüld a nagyon feltűnő dolgokat, ruhákban, cipőkben és frizurában is.
júl. 23. 13:52
 3/9 A kérdező kommentje:

2 es

Igényes vagyok de ettől még ugyanúgy csúnya vagyok

júl. 23. 13:53
 4/9 A kérdező kommentje:
És ápolt is
júl. 23. 13:54
 5/9 anonim ***** válasza:

Akkor a belsődre is koncentrálj, főleg az intelligenciára.

Ha meg csak üresfejű ribikre vágysz, akkor legyél minél feltűnőbb, vagy legyen pénzed :D

júl. 23. 13:55
 6/9 anonim ***** válasza:
Kép nélkül úgyse tudunk mit tanácsolni. Nem tudom az 1-es miért lett lepontozva. Ha izmosodsz, attól nem csak a tested, de az arcod is férfiasodik. Másik amit tehetsz hogy elmész egy barberhez, és megkérdezed hogy milyen frizurát ajánl a te fejformádhoz és stílusodhoz, mert egy új séró sokat tud dobni a megjelenésen. Lehet hogy egy stílusváltás és ruhatár frissítés is rád fér, de ennyi infóból ezt nem lehet megmondani. Figyelj a helyes testtartásra is, egyenes legyen a hátad, vállakat ne húzd be, fej a gerinccel egy vonalban legyen. Sok esetben egyébként nem csúnya az ember, csak sok apró dolog ami külön-külön fel se tűnne összeadódik, és az összkép lesz csúnya. Ilyen a testtartás is például, de az öltözködés (stílus és a színek) is szerepet játszanak benne.
júl. 23. 19:35
 7/9 anonim ***** válasza:

Ahogy előttem is írták, helyes testtartás, hozzád illő hajstílus, figyelj oda az öltözködésedre, és a testedre is. Emellett igényesség, intelligencia és jó humor. Dolgozz az önképeden, az önbizalom is megváltoztatja a kisugárzást. Ha beleloholod magad, hogy te csúnya vagy, ezt is fogod közvetíteni kifele.

Talán ha látnánk hogy nézel ki többmindent lehetne tanácsolni.

júl. 24. 00:30
 8/9 anonim ***** válasza:
Piercing, tetkó, izom, ujj nélküli póló, hosszú haj vagy hátra fésült, jó outfit
júl. 25. 18:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Jah és karkötők, vagy karóra
júl. 25. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!