Létezik olyan nő a mai világban, aki nincs kórosan elhízva?
Figyelt kérdés
#elhízott nők #dagadt nők
2023. szept. 3. 18:34
1/14 anonim válasza:
Mikor voltál utoljára az utcán?
2/14 A kérdező kommentje:
Az utca tele van dagadt nőkkel, annyira, hogy könnyebb őket átugrani, mint megkerülni.
2023. szept. 3. 18:43
3/14 anonim válasza:
Én az ellenkezőjét látom, a mai fiatalok nagyon sok energiát fordítanak a külsejükre. Elvétve látok duci csajt, kórósan elhízottat meg alig.
5/14 anonim válasza:
Tessék, itt vagyok én 33 évesen. 159 centihez vagyok 46-47 kg.
8/14 anonim válasza:
Magyarországon valóban rengeteg túlsúlyos ember van. De az ilyen "dagadt nős" kérdésekhez azért mindig tegyük hozzá, hogy arányaiban több férfi elhízott mint amennyi nő. Pedig ugye ők még csak szülni sem szoktak ami némileg mentség lehetne. Úgyhogy a pontos megállapítás, hogy az utca tele van dagadt emberekkel, pláne dagat férfiakkal.
9/14 anonim válasza:
A magyaroknál már nincs ilyen...
10/14 anonim válasza:
Kórosan,vagy súlyosan elhízottat keveset látok, kisebb-nagyobb mértékben túlsúlyosból és normális súlyúból van sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!