Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi az oka a kora vén arcnak?

Mi az oka a kora vén arcnak?

Figyelt kérdés

Tehát nemtől függetlenül vannak akik 25 évesen, 5-20+ évvel idősebbnek néznek ki.

De elmondhatom ezt akár 30-ra akik 40-50 néznek ki, vagy 40-esekre akikről azt lehet hinni hogy 60 éves.

Míg vannak nők/férfiak akik 50 éves korig megőrzik a viszonylag fiatalos arcot

Mi az oka tehát a nagyon korai/kora vén mamás/papis arcnak?

aug. 13. 08:24
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Nézz be egy rendes kocsmába és figyeld meg a törzsvendégeket.. Naponta pia, cigi.. Mind össze van aezalódva, mindegyiken látni a piát, cigit. Szóval az életvitel nagyban befolyásolja a kinézetet a másik amivel nem tudsz mit tenni a genetika. Amit beléd van kódolva azt kaptad.. Némileg tudod kompenzálni óriási odafigyeléssel, némileg tudsz javítani ill késleltetni az öregedést megfelelő kozmetika, sport, étrend stb...
aug. 13. 09:56
 12/27 anonim ***** válasza:
72%

9: Tapasztaltam bizony, hajaj! Pedig vékony vagyok, most már nem is annyira kórosan, 170/58. De hiába, ha a fejem ilyen... Szánalmas, de engem konkrétan még zaklatni sem akar senki. A lehető legtökéletesebb nyugalommal flangálok bárhol "picsagatyában", nem éppen bő pólóban, mert 100%, hogy még csak utánam sem fütyül soha senki.

Nem tudom, férfi vagy nő vagy, nem írod, mindenesetre nagy igazság, és értékelendő, hogy ezt "kimondod": "főleg a férfiaknak minden a külső a fiatalság", "mindenható kritérium mint egy férfinál"

Én itt már annyi "fejmosást" kaptam - nőktől is! -, hogy nem úgy van ám az, BIZTOS nem a külsőm a gond (vagy ha mégis, akkor kis vakolatocska megoldja), csak túl negatív vagyok, keserű, frusztrált meg irigy, az a baj. Tényleg az vagyok, de nem ez a probléma forrása. Ez már csak okozat. Konkrétan egy teljesen adekvát, természetes reakció mindarra, amit a kinézetem okán át- és megéltem, illetve amit ugye nem. Vegyük nyugodtan úgy, hogy kb. 30 év alatt, ugyanis már óvodától kezdve dőlt a szar a nyakamba miatta, csak akkor és kb. a 20-as éveim végefeléig még nyilván nem játszott az öregesség, simán a csúfság csupán.

10: Mondjuk az is jócskán benne lehet, ja. A rendszeres és jó szexnek rengeteg pozitív hatása van, ahogy a hiányának is megvannak a negatív hatásai. (Maszti nem ugyanaz.)

aug. 13. 10:00
 13/27 A kérdező kommentje:

Itt már az oldalon láttam nagyon ronda lányokat.

Pl hiába volt 18 éves de mégis annyira ronda hogy elmondani nehéz. Kinézet 30+ nak, bár vékony volt de 0 nőies formája. Az öltözésre a férfias és nagymamás keveréke, a haj is teljesen rövidre vágott.

A másik meg pont kövér volt de nagymamás kislányos öltözett keveréke arcra megint +10 év, és ugyancsak teljesen formátlan, haja az a nagyon előnytelen kleopátra és még az is kocos, fogok se igaziak. Persze 0 smink vagy bármi bőrápolás

De lényeg állításuk szerint sose szólítottak le őket és interneten mindig csak legyünk barátok esetleg azonnal tiltják őket. El is hittem. Sőt még élőben buli is minden soha senki nekik. Ahogy irod még munkások se fütyültek iranyukba elmondásuk alapján

Viszont szerintem legalább te ügyesebben öltözködöl, azért egy picsanadrágos/leggings lányt/nőt jobban észrevesznek de ezek szerint az sem elég ha vki csúnya pl

aug. 13. 10:39
 14/27 anonim ***** válasza:

13: Ha valaki csúnya = gáz a genetikája, akkor semmi nem elég, ez az igazság.

Egy ronda fejen a smink egyrészt nem segít, másrészt nem is úgy mutat. Arról nem is beszélve, ha valakinek hiperreaktív, -intoleráns a bőre (genetika). Az enyém sem visel el olyan alapvető dolgokat sem, mint a fényvédő vagy a hidratáló. Ettől persze kenegetem, nyilván alapos kutatómunka után nem akármilyen összetételűekről van szó, de az a helyzet, hogy többet ártanak (rontanak), mint használnak, csakhogy akkor sem hagyhatom el, max. a hidratálót, a fényvédőt semmiképp.

A haj is egy olyan dolog, hogy szarból nem lehet várat építeni. Az enyém mellig ér, nem "szabad" sem rövidebbre vágatnom, sem hosszabbra növesztenem, rétegesre vágatás vagy egyéb variálás, frufru, színezés stb. semmi nem jöhet szóba, mert csak rontanak rajta vagy az összképen. De hát így is ronda. Kócosnak/rendezetlennek is tud hatni például, igen, mert olyan a szerkezete. Nem az első fodrász van kiakadva rajta, hogy úgy is ultragáz, hogy nem teszem ki semmilyen károsító behatásnak. Más meg rendszeresen festeti, naponta vagy legalábbis heti többször vasalgatja, telenyomja minden gagyi vacakkal ápolás/védelem címszó alatt vagy csak a formázást segítendő, és kategóriákkal jobb állapotban van az övé. Genetika.

A fogak állapota is nagyrészt azon múlik. Nekem az ínyem olyan problémás, hogy már rég megmondták, hogy kb. 40-esként úgy fognak kihullani belőle a fogaim, hogy azok egyébként teljesen épek lesznek. Pedig nekem alap a fogselyem, a fogköztisztító kefe és az egycsomós is. Szájzuhany is, de az ritkábban. Odafigyelek a használt termékek minőségére is. Más meg fogja a legalapabb Signal fogkrémet és fogkefét, jó esetben nem csak egyszer mossa meg egy nap, a technikáját hagyjuk is (meg az azzal kapcsolatos háttértudását), és csak ellenőrzésre jár a fogorvoshoz.

Testfelépítés szintén. Nem csak a magasság. Most ha csak a hozzám hasonló gyárilag vékony nőket nézzük, köztünk is van olyan, én láttam már nem egyet, akinek ettől még nem felejtett el kinőni a melle... Nekem igen. Pech. Innentől kezdve a lapos mellkasra húzogathatnám a csini, nőies, itt-ott kivágott felsőket, semmivel sem mennék velük többre, mint a kis virágos/csíkos testhez simuló pólóimmal. Amúgy is a csajos ruhák ugyanúgy lekerülnek a nap végén, aztán ha nélkülük nem vonzó a látvány, akkor mindegy.

Sokan bedőltek Chanel nagy "okosságának", miszerint nincs ronda nő, csak lusta, de ez egyszerűen baromság.

aug. 13. 11:40
 15/27 A kérdező kommentje:

Lány/Nő szépsége fő összetevő:

1, Arc (legfontosabb) illetve fiatalság (35 év alatt)

2, Fenék akkor vonzó ha formás, feszes (lehet kicsi, nagyobb) na ezen lehet segíteni főleg ha fenékre edzel illetve egy kicsit lábra (összhatás jó tud lenne)

3, Haj (semmiképpen sem rövid, legalább vállig érő, ezenkívül legyen vasalva egyenesre rendszeresen) szerintem ezt is tudnád csinálni hacsak nem hullik kopaszra tőle

4, Öltözködés (minél csúnyább vagy annál inkább érdemes követni a tinikre jellemző formákat hangsúlyozó stílusra tehát picsanadrág, leggings stb, hiszen ezzel is mutatod nő vagy) sokan ott követik el a hibát hogy gyengébb külsővel nagyon szolidan öltözködnek ez müködhet egy szép nőnél mert sokkal erősebb a külseje és a ruha ellenére is látszik nőiessége de egy csúnya átlagos csak láthatlanná teszi magát. De szerintem te ezeket tudod öltözködésed rendbe lehet.

Mi az ami nem számít:

Mell, kb egyetlen haveromat sem érdekli hogy mekkora kicsi közepes nagy abszolút senkit nm érdekel, ez a nők mániája de csak elképesztően kevés férfit érdekel az is a proli paraszt réteg.

Szóval férfiként ez a véleményem és szerintem is black pill igaz. Ezért irom le hogy tudj magadon javítani, kevesen mondják ki mire és hogy kell figyelni nőnek/lánynak. És hülye tanácsokat kapnak külsőre

Az arcra még igen ha csúnyább vagy sokat kellene sminkelni hogy babaarc és szimmetrikus hatást keltsd az esetben csúnyaként is lehetsz szép csak sok idő energia pénz de láttam nagyon szépeket akik valójában nem voltak azok

aug. 13. 12:19
 16/27 anonim ***** válasza:
Piálás genetika stressz kevés alvás
aug. 13. 19:16
 17/27 anonim ***** válasza:
#13 "láttam ronda lányokat" remélem engem nem láttál mert akkor enis ronda lehetek ezek szerint
aug. 14. 16:12
 18/27 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező ! És nekem csúnya arcom van ?
aug. 14. 16:23
 19/27 A kérdező kommentje:
Nem tudom, ahhoz képet kell küldened róla üzenetben hogy megtudjam mondani.
aug. 14. 16:29
 20/27 anonim ***** válasza:
#19 sztem fix azt fogod mondani
aug. 14. 16:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!