Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mekkora nagy arcnak kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora nagy arcnak kell lennie, annak aki, azt mondja pasiként, egy csajnak hogy ő ha akarna bárkit, meg kaphatna és csak a karját kell, ki nyújtania?

Figyelt kérdés
Szakítás történt, és az exem így beszélt velem. Az én önbecsülésemet meg ölte bennem amikor együtt voltunk, de neki az arca meg maradt, mert ő szakítás után már 2héttel társkeresőkre regisztrált fel.

2021. jan. 20. 21:35
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

" ő szakítás után már 2héttel társkeresőkre regisztrált fel."

Hűha?

2021. jan. 20. 21:52
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, de, tehetnéd, legközelebb máshová, a vesszőket.
2021. jan. 20. 22:14
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

nekem is mondta mar ezt pasi, bar mas kontextusban. ott annyi volt a lenyeg, hogy ez eleg csunya szakitas utan vissza akarta volna konyorogni magat, en meg kozoltem vele, hogy keressen mast szexre. erre jott a nagy duma, h o BARKIT megkaphatna szexre, de enegem akar csak.. aha, hogyne.

hiaba volt egy 10/10-es kinezetu intelligens ferfi, valamiert a rendes lanyok menekultek tole (tudom, miert), szoval olyan nincs, h valki BARKIT megkaphatna, nyilvanvalo manipulalas vagy onbizalomrombolas a cel az ilyen mondatokkal.

2021. jan. 20. 22:35
 4/9 A kérdező kommentje:

Hát lehet de miben akarna az manipulálni aki azzal jön hogy ő bárkit meg kaphatna ha akarna?

És inkább önbizalom rombolo, hogy ő bezzeg ilyen parti, de te meg nem. És ez nagyon meg bántás inkább amivel az ember nem tud mit kezdeni hanem elsírom magam tőle mert rosszul esik.

2021. jan. 20. 22:43
 5/9 anonim ***** válasza:

hat engem spec manipulalni akart vele, hogy ‘meghatodjak’ hogy a rengeteg no kozul o megis engem valaszt, pedig barkivel szexelhetne, o megis velem akar. bullshit nyilvan.

neked csak a lelkedbe akart gazolni, ne vedd magadra, plane neszomorkodj rajta.

2021. jan. 20. 22:49
 6/9 anonim ***** válasza:
Gondolkozzál már. Ha ez úgy lenne, ahogy mondta, akkor nem kellett volna társkeresőre regisztrálnia, mert már a szakítás után a lépcsőházban megtalálta volna az utódodat. Valószínűleg neki azért van arca, mert ilyenekkel nyugtatja magát, neked még azért nincs, mert te azt mondogatod magadnak, hogy a kutyának se kellenél. A valóság meg az, hogy ugyanakkora eséllyel találtok társat mindketten, ha akartok.
2021. jan. 21. 00:52
 7/9 A kérdező kommentje:

De miért jó szakítás után köpködni egymást?

És bántani a másik lelkét?

Ez a pasiknak miért jó?

2021. jan. 21. 10:04
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ebben mi az önbizalom romboló?

Lehet akármilyen fantasztikus külseje, aranyból a farka...akkor sem kaphat meg mindenkit,ez tiszta sor.

Én inkább kiröhögném,de biztos nem érezném ettől rosszabbnak magam.

Amúgy meg úgy látszik nem nyújtózkodik rendesen ha társkeresőre regisztrált 🤣

2021. jan. 21. 10:29
 9/9 A kérdező kommentje:
Ez igaz :)
2021. jan. 22. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!