Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti miért is vonzódtok az olyan pasikhoz, akik bár erősek, érzelmileg semmit nem tudnak nyújtani nektek, és hűtlenek hozzátok?
Ilyenhez csak lelkileg sérült vonzódnak, aki meg akár egy életen át is fut egy ilyen után, az konkrétan kezelésre szorul.
OFF:
Mielőtt jönne valaki, hogy azért, mert csak a jóképűeket hajlandóak emberszámba venni, azért van ez:
Van olyan férfi, aki vonzó, jóképű, mellé hűséges, érzelmes, komoly kapcsolatra alkalmas. Értelmes nő őket keresi.
Mert ezzel kompenzálják a saját gyengeségüket.
Pont mint azok a csicskák, akik BMW-vel járnak, és pitbullt tartanak, hogy ettől legyen önbizalmuk.
Szerelmesek lettek bele.
Ahogyan a nóta mondja: "A szerelem sötét verem, beleestem benne vagyok, nem láthatok, nem hallhatok".
Annyira szeretem, amikor egy adott kérdező jobban ismer engem, mint én magamat. Nem fogom részletezni, hogy a barátomra és rám mennyire nem igaz a fenti állítás.
Ennyi erővel én is kérdezhetném, hogy "Férfiak, ti miért is vonzódtok az olyan csajokhoz, akik bár szépek, szellemileg és érzelmileg semmit nem tudnak nyújtani nektek, és hűtlenek hozzátok?", de nem teszem, mert értelmetlen lenne.
Nyilván vannak olyan lányok, akik az ilyen férfiak után futnak, de nekik valószínűleg problémájuk van az önértékelésükkel avagy maguk sincsenek tisztában azzal, hogy ki után sóvárognak.
22/L
9
Sajnos ez igaz, gyakran még hangsúlyozottabban mint a férfiaknál, akik bár vonzódnak a formás nőkhöz, de tudják, hogy kivel érdemes hosszabb távra tervezni, kibe érdemes úgymond belezúgni. Ha a férfi látja, hogy a nő bomba viszont agyilag és érzelmileg alulfejlett akkor simán csak dugásra fog leállni azzal a nővel. Ezzel szemben a nő az adonisz külsejű ám agyilag zokni, bunkó pasiba úgy bele képes zúgni, hogy mindeféle jót belelát utána.
Sajnálom, mert ha a nők kicsit értelemsebb lények lennének e téren akkor sokkal több egészséges kapcsolat létezhetne mint amennyit manapság látni lehet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!