Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti miért is vonzódtok az olyan pasikhoz, akik bár erősek, érzelmileg semmit nem tudnak nyújtani nektek, és hűtlenek hozzátok?
Ezzel szemben a nő az adonisz külsejű ám agyilag zokni, bunkó pasiba úgy bele képes zúgni, hogy mindeféle jót belelát utána.
Jól mondod, mert a nőkben benne van az az ösztön, hogy na majd én megváltoztatom azt a jóképű rosszfiút, na majd értem egy csendes tigris lesz a dühöngő majomból. Aztán 10/9 szer ez nem sikerül, a pasi félrelép, mert 100 másik nő is akarja azt, és a farka meg viszket. Ilyenkor jön a tipikus női szlogen, h minden pasi szemét. De ha az átlagpasi bepróbálkozik, akkor jön a nőtől, hogy mit képzelsz te...Mert azt nem veszi férfiszámba, akármennyire is jók a belső értékei, akármennyire is normális, értelmes és családcentrikus.
Gondolom itt arra irányul a kérdésed, hogy miért nem téged választanak a kedves, rendes fiút igaz?
De ha annyira jó srác vagy akkor biztos nem lehetsz egyedül. Mert kötve hiszem akinek rendben van a magánélete ilyen kérdéseken filózik.
11
Ez így van. Magyarországon ezért esik szét minden család és nőnek fel a gyerekek egy szülővel. Szánalom ez az értékrend ami van.
12
Egy rendes kedves srácot 10x gyakrabban utasítanak el mint egy jóképű ám beképzelt srácot. Ezért nem azt mondom, hogy lehetetlen a helyzetem csak mert tegyük fel közepes kategória vagyok, hanem azt, hogy irdatlanul nehezebb, főleg ha még külsőre is tetsző nőt szeretnék.
hogy irdatlanul nehezebb, főleg ha még külsőre is tetsző nőt szeretnék.
és ez a legrosszabb. Pl ott ül 3 lány a másik asztalnál, amikor kint kvzol, rámosolyogsz átlag pasiként, akkor látják a barátnők is és első reakciójuk, ki ez a pondró, vagy patkány. Sima átlag pasira is így reagálnak (hát még ha ronda valaki, szinte futnak a rendőrségre, ha rájuk mersz nézni). Ellenben ha a jóképű csak véletlenül ránéz, akkor máris mondják a barátnők, hogy te Kati, szedd össze magad, dobd be magad, az a pasi téged akar. Tehát a barátnők is erősítik ezt az adott nőben.
Elég ha egy ilyen vagy hasonló pasas odamegy egy nőhöz és semmilyen szándék nélkül megkérdezi, mert van pl a Keleti-pályaudvar, h kapjon egy sima útbaigazítást. Aztán a szingli nő ezt jelnek veszi egy ilyen férfitól, és képes még elkísérni a pasit az oda vezető úton. Tehát a nő is tud nyomulni, ha vonzó a pasi.
17
Igen, ilyenekre csorgatják a nyálukat a nők pontosan. És ezt tudom első kézből, hiszen forogtam olyan körökben, ahol a nők mind az ilyen pasikról beszéltek és istenítették. A nők érzelmesebb lények mint mi (és ezt nem pozítiv célra használják) és emiatt sokkal megszállottabban tudnak imádni egy jó testet mint például mint mi pasik, akiknek bár ugyancsak beindulnak az ösztönök egy jó nő láttán, de sosem bálványozzuk az a női testet úgy mint a nők teszik, akik bolodulnak meg az ilyen pasikért, betegesen beléjük zúgnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!