Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Történt veletek olyan, hogy...

Történt veletek olyan, hogy egész nap vizes cipőben voltatok?

Figyelt kérdés
Amikor még voltak havazások mi pl gimibe mindig sportcipőbe indultunk, mer hát az volt a divat, de persze a hóba átázott és hordhattuk egész nap. Veletek is történt már hasonló?

aug. 12. 15:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
8: vannak zárható szekrények a suliba. 7 vagyok.
aug. 12. 17:06
 12/17 A kérdező kommentje:
11 az jó nekünk nincs...
aug. 12. 17:10
 13/17 Metionin ***** válasza:
11. Nálunk nem volt, sem általánosban sem gimiben. Alsóban amikor kötelező váltócipő volt, a váltót tornazsákban vagy reklámszatyorban a pad akasztóján kellett tartani, amit levettünk, azt meg ott a pad alatt. Gimiben meg már állandó termünk sem nagyon volt, szinte minden órára máshová kellett menni.
aug. 12. 17:11
 14/17 anonim ***** válasza:
Volt ilyen, persze. Nem ilyen hőségben, hanem hűvös, esős időben. Egész nap a vizes zokniban, cipőben ültem a munkahelyemen, nem volt váltócipőm... Kb. félóránként jártam a mosdóba. :)
aug. 12. 17:17
 15/17 A kérdező kommentje:
14 gondolom nem volt benn váltópapucsod? Mert akkor már jobb mezítláb lenni pacskerban
aug. 12. 17:18
 16/17 anonim ***** válasza:
Én is mászkáltam vizes cipőben-zokniban, nem nagyon lett bajom tőle szerencsére. Volt olyan suli, ahol kellett a váltócipő, de nem igazán érdekelt. csak a macera ment vele.
aug. 12. 18:07
 17/17 anonim ***** válasza:
1-2x előfordult, de nem tesz jót. Szóval inkább leveszem, a tatyómban meg van fekete frottir talpú pótzokni
aug. 12. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!