Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Történt veletek olyan, hogy...

Történt veletek olyan, hogy egész nap vizes cipőben voltatok?

Figyelt kérdés
Amikor még voltak havazások mi pl gimibe mindig sportcipőbe indultunk, mer hát az volt a divat, de persze a hóba átázott és hordhattuk egész nap. Veletek is történt már hasonló?

aug. 12. 15:11
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
78%

Persze, de elég hamar megszáradt, nem volt belőle probléma.

Egyszer jártam pórul, amikor hóhelyzet miatt egy ideig megállt a közlekedés, és ilyen tipikus, művelúr "szép, de értelmetlen" csizmában kellett viszonylag sokat egy helyben várakoznom. Az sajnos magában tartotta a vizet, rosszabb volt, mintha sima edzőcipőben lettem volna.

aug. 12. 16:21
 2/17 A kérdező kommentje:
1 ismerős azért sem veszek ilyen műcsizmákat már, még hidegebb is mint egy vastag sportcipő... De akkor valszeg a sima cipőd is átázott volna...Én is így jártam nagy havazásban...
aug. 12. 16:23
 3/17 Metionin ***** válasza:
100%
Persze sokszor. Simán eláztam odafelé menet főleg ősszel, aztán lehettem a vizes cipőben. Sulis koromban nagyon sokszor előfordult meg egyetemen is amikor minden időjárásban biciklivel mentem.
aug. 12. 16:32
 4/17 A kérdező kommentje:
3 egész gimi alatt, persze divat az a trapéz volt mindenkinek meg vékony puma sportcipő, és persze mire a suliba értünk facsarni lehetet belőle a zokniból is a vizet. Aztán csodálkoztunk, hogy mindenki így mászkált be náthásan is a gimibe.
aug. 12. 16:45
 5/17 anonim ***** válasza:
Váltócipőt viszel a suliba, ha átázik a cipőd, felveszed a váltót. Ha másnap az is beázik, az előző addigra megszárad. Pár db zokni meg elfér a táskádban.
aug. 12. 16:52
 6/17 A kérdező kommentje:
5 te így jársz el mindig?
aug. 12. 16:56
 7/17 anonim ***** válasza:
Igen. De a vizeset benn hagyom, ha másnap is beázik akkor felveszem azt. Addigra megszárad. A váltócipőt csak egyszer kell bevinni. Érted már?
aug. 12. 16:59
 8/17 Metionin ***** válasza:
100%
#7. Nekünk csak alsóban volt váltócipő, azt is állandóan lopták. Az a baj, hogy hiába vittünk volna felsőben, másnapra lába kélt volna.
aug. 12. 17:03
 9/17 anonim ***** válasza:
Miki: Sportcipőt hordok.
aug. 12. 17:03
 10/17 A kérdező kommentje:
8 igen, azért magasabb értéket, de még alacsonyabbat sem hagytál a gimibe...
aug. 12. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!