Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért van ennyi striám?

Miért van ennyi striám?

Figyelt kérdés

A combomon rengeteg a stria, a belső, a külső, a hátsó részén is, egyre több. A vádlimon eddig nem volt, de már ott is...

Ez miért lehet? Igen, híztam valamennyit, de nem ennyire sokat. Miért van ennyi, és miért lesz egyre több?

Akár más helyeken is lehet majd, ha ez így megy tovább? Min múlik? (has, mell, stb...)

aug. 5. 17:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hízás és hirtelen nyúlástól is lehet
aug. 5. 17:29
 2/5 A kérdező kommentje:

nyúlni nem nyúltam.

viszont akkor azt jelenti, hogy kicsit túl hízott vagyok?

aug. 5. 17:46
 3/5 anonim ***** válasza:
68%
A hirtelen hízás vagy fogyás miatt.
aug. 5. 18:16
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem azt jelenti. Még az 50 kg-os barátnőmnek is van, pedig nem nagy darab vagy ilyesmi. Az emberek többségének van.
aug. 5. 19:02
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Kb 12 éves korom óta van tele a combom striákkal, mikor hirtelen nőttem. Sose voltam kövér, sőt akkoriban inkább sovány voltam és magas,amikor kijöttek. Azóta is meg vannak sajnos, nem múlik el semmitől. Szóval nem csak elhízottaknak lehet.
aug. 6. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!