Miért lett striám a köldökem alatt, mivel lehetne halványítani? 23n
Figyelt kérdés
Kicsit hájasabb lett a hasam az utóbbi 2 évben, ledig alig híztam.
2 éve vettem észre egy oirosabb csíkott a köldökem alatt és most már fekete, halvány barna...
Eltűnik ez valaha? Olajjal érdemes kenni?
2020. szept. 9. 19:19
2/3 anonim válasza:
Vannak krémek, amik erre vannak. Drágább árkategóriából érdemesebb próbálni bármit is, szerintem kérd bőrgyógyász tanácsát. Persze drogériákban is vannak krémek, amik elméletileg segítenek ezen, de gyakorlatban olyan mint halottnak a csók :D
3/3 anonim válasza:
Próbáld meg igazi aloeverával kenegetni, én vettem nem rég, és jót tesz az arc bőrömnek, a pattanásnyomokat nekem eltűntette, hátha neked is enyhít valamit.
Lehetőleg ne a legolcsobbat vedd, azok vagy kipusztulnak, vagy semmit sem fognak hatni, mert nem egészséges a növény😅
Lidlben nem éri meg venni, obiban kaptam jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!