Hogyan tudnám halványítani a hegeimet?
Figyelt kérdés
Huszonéves srác vagyok. Sajnos tini koromban durván aknés volt nagyon az arcom, és én buta fogtam és egész egyszerűen lekapartam az aknéimat mert zavart. Ennek az lett a vége hogy a hegek nem forrtak be, egy darabig nem zavart, de most már lelki gondokat is okoznak. :( Viszont az a furcsa, hogy például természetes fénynék alig látszanak, viszont például mesterséges fénynél nagyon, azt hiszem nekem atrófiás aknéim vannak tehát nem gödrösödik az arcom hanem a bőröm alatt vannak ezek és olyan mintha lukacsos lenne alatta. Nagyon rossz érzés lelkileg. Mindent próbáltam rá, mezopen, hámlasztás, radírozás de semmi. Azon gondolkodom hogy lehet borotva pengével kellene kikaparni mert tulajdonképpen én minden alkalommal az új bőrt radírozom de mivel ezek alatta vannak ezért semmit nem ér. És ezek kb 10 éves hegek lassan.2020. jún. 2. 16:16
1/2 anonim válasza:
Menj el bőrgyógyászhoz ő biztosan tud segíteni
2/2 anonim válasza:
Kókuszolajjal, ricinus olajjal melegen kenegesd sokat. Vagy Contratubex krém
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!