Miért vagyok ducibb?
Egymagas és 16 kiloval vagyok nehezebb mint a legjobb baratnom (12 eve ismerem). Sose erdekelte egyikunket se. Ha kihizok egy ruhadarabot, boldogan fogadja. Kb ennyi
Szert vagy ducibb ugyanakkora sullyal mert o magasab. Azert ekkora a sulyod mert tobbet eszel.
Amugy a baratnod mar az egeszsegtelen, alultaplalt kategoriaba esik
Szóval ő 174 cm és 53 kg, te pedig 157 cm és 54 kiló vagy?
Akkor pont azért nézel ki ducibbnak. Alacsonyabb embereken nem oszlik el olyan könnyen a súly és többnek is tűnik. De te is messze vagy még a "ducitól", szóval szerintem engedd el:)
Kedves Kérdező!
Minthogy nem látunk, csupán a számokra alapozva tudunk véleményt formálni. Ezek alapján az alkatod teljesen rendben van. Ez tipikusan az a számpáros, ahol nem vagy gebe, lehet egy nőiesebb alkatod és nem vagy veszélyben az elhízás kapcsán.
Nem is tudom, miért merült fel benned, hogy valami nem oké veled... Vagyis sejtelmem van erre vonatkozóan, de ez már egy másik témakör.
Mert alacsonyabb vagy, mint a barátnőd. Ilyen egyszerű.
Én meg tőled 2 centivel vagyok magasabb és 9 kg-val vagyok könnyebb, tehát 159 centi és 45 kg vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!