Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért vagyok ducibb?

Miért vagyok ducibb?

Figyelt kérdés
Az egyik barátnőm magasabb 17 centivel, és 1 kilóval kevesebb, mint én. (én 157 cm, 54 kg vagyok). Az igaz, hogy én picit "torkosabb" vagyok, szóval többet eszem, de azért nem ennyivel szerintem. Sportolni pedig picit többet szoktam. De rajta kb semmi zsír nincs, nekem pedig 26% a testzsírom:( Neki kb feleakkora a combja és ez is így furán mutat, hogy én tömzsike/husisabb vagyok, ő meg vékony, magas.

aug. 4. 17:43
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Egymagas és 16 kiloval vagyok nehezebb mint a legjobb baratnom (12 eve ismerem). Sose erdekelte egyikunket se. Ha kihizok egy ruhadarabot, boldogan fogadja. Kb ennyi

Szert vagy ducibb ugyanakkora sullyal mert o magasab. Azert ekkora a sulyod mert tobbet eszel.

Amugy a baratnod mar az egeszsegtelen, alultaplalt kategoriaba esik

aug. 4. 17:45
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Az is számít, hogy milyen géneket örököltetek. És neked lehet, hogy a csontozatod is masszívabb. Plusz ha sportolsz akkor azért akad ott izom is.
aug. 4. 18:09
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szóval ő 174 cm és 53 kg, te pedig 157 cm és 54 kiló vagy?

Akkor pont azért nézel ki ducibbnak. Alacsonyabb embereken nem oszlik el olyan könnyen a súly és többnek is tűnik. De te is messze vagy még a "ducitól", szóval szerintem engedd el:)

aug. 4. 18:18
 4/8 anonim ***** válasza:
60%
A súlyod és az alakod is tókéletes
aug. 4. 18:25
 5/8 anonim ***** válasza:
69%

Kedves Kérdező!

Minthogy nem látunk, csupán a számokra alapozva tudunk véleményt formálni. Ezek alapján az alkatod teljesen rendben van. Ez tipikusan az a számpáros, ahol nem vagy gebe, lehet egy nőiesebb alkatod és nem vagy veszélyben az elhízás kapcsán.

Nem is tudom, miért merült fel benned, hogy valami nem oké veled... Vagyis sejtelmem van erre vonatkozóan, de ez már egy másik témakör.

aug. 4. 19:08
 6/8 anonim ***** válasza:

Mert alacsonyabb vagy, mint a barátnőd. Ilyen egyszerű.

Én meg tőled 2 centivel vagyok magasabb és 9 kg-val vagyok könnyebb, tehát 159 centi és 45 kg vagyok.

aug. 4. 21:32
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőd súlyosan alultáplált
aug. 5. 01:17
 8/8 anonim ***** válasza:
53%
A te súlyod éppen ideális . Ezzel semmiképpen sem mondanálak ducinak .A barátnőd viszont már kissé sovány.Szerintem felesleges az ilyen összehasonlítás.Egy 154 cm magas 54 kg-os nő is lehet gyönyörű !
aug. 5. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!