Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ducibb lányok: volt aki...

Ducibb lányok: volt aki elégedettebb lett az alakjával a pasija hatására?

Figyelt kérdés

Van aki kicsit kövérebben azért tudta magát elfogadni, mert a párja pozitívan állt hozzá? Van aki komolyabb hízás után is meg tudta szeretni az új alakját?

Kíváncsi lennék a tapasztalatokra, ha hosszabb, akkor privátban is akár. A barátnőm van hasonló helyzetben, nekem nagyon bejön az alakja, és szeretnék segíteni, hogy elégedettebb legyen magával.

27/F

2017. szept. 13. 09:09
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ezt támogatom, nekem a jelenlegi barátnőm hízott meg (igazából vissza), olyan 90 kilóról 120 körülire. De mindig is nagyon duci volt, tehát nem is kellene meglepődnöm, csak régen komolyan vette a mozgást, ma meg a stressz miatt kicsit elhanyagolta. Mindenesetre tudatosítsd a lányban, hogy ha megnő véletlen a popsija, attól nem fogod kidobni.. nekem se lett vége egyik kapcsolatomnak se ha az aktuális nő véletlen hízott.. ellenben ha idegesítő volt a viselkedése, akkor de :)

25/F

2017. szept. 14. 05:38
 2/3 anonim válasza:
100%

Bár nem vagyok férfi, de duci nőként leírom, hogy szerintem mi segít ilyen helyzetben. Személy szerint én úgy gondolom, hogy sokat számít a barátnődnek, ha mindig mindenhol büszkén jelensz meg vele, ha sokszor elmondod neki, hogy mennyire tetszik neked, vonzónak tartod. Főleg olyankor mikor összebújtok, simogasd és mondd el neki bátran, hogy neked így tetszik ahogy van, akár szex közben is kifejezheted, hogy hogy izgat a pocija, a combjai. Ha tudod, hogy vannak a testén különösen kényes részek a számára, akkor arra fordíts több figyelmet, nagyon meg tudja dobni egy nő önbizalmát, ha a pasija feltétel nélkül imádja. :)

Remélem, neked sikerül elérni ezt a barátnődnél. Ritkán lehet ilyet látni, hogy egy férfinek ez ilyen fontos, de nagyon jó olvasni.

2017. szept. 15. 19:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Forditva volt. A maradek onbizalmam is elveszett altalaban. Ocsarolni nagyon tudtak. Amiota nincs kapcsolatom egyre nagyobb a beke koztem es a kulsom kozott.
2017. szept. 17. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!