Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi az oka annak, hogy Magyaror...

Mi az oka annak, hogy Magyarországon számos ember többnek néz ki, mint amennyi idős valójában?

Figyelt kérdés

Ezt már tiniknél is meg lehet figyelni, hogy 15 éves, de kinéz vagy 20-nak. Habár ebben a korban ez még imponáló is lehet nekik.

De az már nemy amikor valaki még csak huszonéves, de már 10 évvel öregebbnek néz ki.

Már ott tartok, hogy amikor látok egy embert, akkor azon kezdel el gondolkodni, hogy ez az ember ennyinek néz ki, de valószínűleg 5-10 évvel fiatalabb.

Mi történik ebben az országban, mi ez a nagy öregedési hullám?

júl. 28. 13:27
 1/9 A kérdező kommentje:

Még valami:

30-40 évesen meg már le vannak robbanva. Olyan megfáradt emberek. Férfiak, nők is.

A részleteket inkább hagyjuk...

Tisztelet a kivételnek.

júl. 28. 13:29
 2/9 anonim ***** válasza:
34%
Ugyanaz az oka, mint bármely más országban.
júl. 28. 13:30
 3/9 anonim ***** válasza:
85%
Stressz, egészségtelen mozgásszegény életmód, éjszakázás, káros szenvedélyek, függőségek, 10 kg vakolat a nőknél, kialvatlanság.
júl. 28. 13:34
 4/9 A kérdező kommentje:

Japánban fiatalosabbak az idősebb emberek is.

júl. 28. 13:34
 5/9 anonim ***** válasza:
9%

Az ország egy medencében van, jó nagy medencében. A többi országban élőket hamarabb eléri a napfény és tovább süti mint minket. A napfény pedig energiát ad D-vitamint is.

Nekünk ebből kevesebb jut.

Ők napi 10 órában kapnak napfényt, mi csak 6.

Ezért átlagban 4 óra/évvel öregszünk hamarabb.

Brit tudósok bizonyították, és a KSH is.

júl. 28. 13:38
 6/9 anonim ***** válasza:
60%

#4: európai szemmel az ázsiaiak mind fiatalosabbnak tűnnek.

Semmivel nem tudod alátámasztani az állításodat, csak egy újabb magyarok ellen hergelő álkérdés.

júl. 28. 13:50
 7/9 anonim ***** válasza:
37%
Én 30 éves férfi vagyok, de 22-25 évesnek szoktak nézni. Szerintem főleg genetika határozza meg, nekem mindig is fiatalos "babaarcom" volt, nem kopaszodom, illetve vékony alkatú vagyok. Ezek mellé divatos frizurám van és fiatalosan, divatosan öltözöm. A férfiak nagy része ennyi idősen már kopaszodik, ami eléggé öregít, illetve nem sportol, keveset mozog, mindenhova kocsival jár, ami pedig az elhízást segíti elő, ha mellé mondjuk sokat eszik péksüteményeket, zsíros ételeket, cukros üdítőket, energiaitalt iszik, akkor simán felszaladhat 10-20 kg plusz súly, előnytelenné válik a kinézete. A hajvágás sokaknál kimerül annyiban hogy géppel letolják otthon, öltözködésükre nem adnak, sima egyszínű cipő-farmernadrág-póló amire futja a legtöbbnek.
júl. 28. 14:53
 8/9 anonim ***** válasza:
90%
Drog, alkohol cigi, egészségtelen kaja, állandó bulizás, szex, munka miatti leterlhetség6kiégés, demencia már középidősen is, nagymenőség...
júl. 28. 15:10
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerencsére nem mindenkire igaz.

Most leszek 40.

A minap a 15 éves keresztfiam nővérének hittek. És nem azért, mert ő annyival többnek néz ki. Na jó 15-nél többnek, de 18-nal azért nem. Azt is csak azért, mert 180 centi.

júl. 29. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!