Lányoknak tényleg gáz a szőrös honalj?
Engem NEM zavar!
Múltkor láttam 224-es buszon egy 18 körüli lányt, kicsit az volt neki, de nagyon bejött, szőke, kék szemű volt. Sajnos nem mentem oda hozzá, nagy tömeg volt, és én se voltam egyedül. Az egyik haveromnak mondtam mikor beszéltünk róla, szerinte undorító, tényleg így gondolja mindenki, csak szerintem nem múlik ezen semmi? 🙁
nekem meg bejön.
sehogy sem sikerül felfognom, miért lett belőle akkora baj, ha a másik testén észrevehető jelei vannak, hogy érett nő, nem pedig kislány.
de én is úgy látom, hogy eléggé egyedül vagyok az ízlésemmel. a 21. századi ember a falra mászik a meghagyott női hónaljszőrtől, és ez nem csak a férfiak nők felé támasztott elvárásai, a nők egymást még inkább kinézik és kibeszélik.
Egy érett, felnőtt ember ha erre azt mondja, hogy gáz, akkor az a gáz. Az érthető, hogy nem jön be neki, de attól miért lenne gáz?
Ez csak szőr, sosem értettem ezt a nagy felhajtást.
Mondom ezt úgy, hogy én nőként szőrtelennek szeretem a hónaljam, de egyáltalán nem tartom gáznak, ha más nő szőrösen hagyja.
Viszon tény, hogy nem találkoztam még olyan férfival, aki elfogadta volna a szőrös hónaljat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!