Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan tudok változtatni magamon?

Hogyan tudok változtatni magamon?

Figyelt kérdés
Gyűlölöm a testem már 12 éves korom óta. Nagyon apró vagyok és koromhoz képest nagyon fiatalnak is nézek ki 17 éves vagyok és kb mindenki 13 max 14nek néz. Nem vesznek komolyan és nagyon nyeszlének érzem magam ha velem egykorúakkal beszélgetek. Meg tudnék nyúlni valahogy? Nővérem magas szüleim is középmagasak a családomba én vagyok az egyetlen aki ekkora ezzel nem vagyok kibékülve leginkább a másik meg a fejem. Kocka fejem van és nagyon ocsmány pofám. Mármint szó szerint ilyen duci fejem van.a gua sha bevállhat? Mellem semmi kb de az annyira nem zavar el tudom viselni. Valahogy korom belinek akarom érezni magam esetleg valami tippet tudtok mondani? Leginkább csak nyúlni szeretnék az arcomat általába félig takarja a hajam nem is arról van szó hogy nem szép vagyok csak szimplán apró és nyeszlett. A hangomtól is kivagyok a lehető legkevesebbet beszélek videókon szinte sírhatnékom van a hangom miatt valami hormont vagy vitamint vagy akármit lehet erre szedni? Mi tudna idősebbé tenni? Sötetebb haj? Vékonyabb szemöldök? Ha minden nap nyújtok attól magasodhatok? Akármilyen praktikát akár tiktokos alapból is hülyeségnek tűnő dolgot is írhattok csak valami nagy változást szeretnék utálok már sírni nem akarok emberek közé menni,szorongani ezek miatt.

2024. júl. 16. 02:03
 1/4 anonim válasza:

Nézd, el kell fogadni, amin tényleg nem tudsz változtatni. Azzal hogy gyűlölöd jobb lesz? Csupán leszívod az energiát negatív energia használatával, amit nyugodtan másra használhatnál.

Engem sem vesznek komolyan. Rájöttek a lányok, nem érdemes velem, (meg a srácok is). Egyáltalán nem zavar. Olyan vagyok mint egy jóllakott napközis. Minél jobban akarod hogy komolyan vegyenek, annál inkább nem fognak.

Én is elfogadtam a hangom, sőt egyre többet használom. Annyira megszokom hogy nem zavar.

Ez nem fog tetszeni, de az idősebbé tenni: Cigi, minden hétvégén tajrészeg, egész napos telefon, pláza, 6 kiló vakolat, minden kencefice. FIGYELEM mellékhatás: 1-2 éven belül leszel 30 is.

Azt is megértem hogy nem szeretsz emberek közé menni. Én se szeretek, de ha egyszer elkezdtem jól megy. Belegondolok mi lesz a legrosszabb: Kinevet? Ha neki ez a legnagyobb boldogság, ő a vicc.

2024. júl. 16. 09:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem a tested kell nyújtani, hanem az önértékelésedet javítani.
2024. júl. 16. 10:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Hány cm magas vagy? és ha duci vagy csak fogyj le. hidd el lányként jobb alacsonynak lenni mint magasnak
2024. júl. 16. 15:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Először is nyilván a legjobb, ha elfogadod magad, a genetikádról nem tehetsz, így nincs is min szégyenkezni.

Ugyanakkor értem, hogy vannak rajtad kívül álló hátrányai is a dolognak, és van pár dolog, amitől idősebbnek/magasabbnak fogsz tűnni:

1. A smink a fiatal arcokat öregíti, és ha megtalálod az arcfornádhoz és a színeidhez passzoló stílust, sokat tud dobni a megjelenéseden. Kezdésnek ezt a vidit ajánlom (mert említetted, h idegesít az arcformád): [link] A csatorna többi videója is hasonlóan jó minőségű amúgy

2. A monokróm outfitek azért jók, mert nem "vágják el" az alakod függőlegesen, ami kihangsúlyozná az alacsony termetet

3. Magas talpú v sarkú cipők, esetleg ilyen cipőbe való magasító betétek (sajna nem tudom a nevét:()

4. Függőlegesen csíkozott ruhák. Hasonlóan, mint az egyszínű szettek, nyújtják az alakot. A vízszintes csíkok fordítva, azokat érdemes kerülnöd

5. A nagyon oversized cuccokban hajlamosak a kisebb termetű emberek "eltűnni"; sztem próbálj fel minél többféle szabású ruhát a boltban, h kiderüljön, melyik a legelőnyösebb

6. Az eddigiek csak a látszaton segítenek, de a hangon tényleg lehet változtatni vmennyit. Ha jól tudom, youtube-on van jó pár voice training videó, de óvatosan velük, nehogy kárt tegyél a hangszálaidban. Ha fáj, azonnal hagyd abba!!

Remélem, tudtam kicsit segíteni<3

2024. júl. 16. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!