Milyen a retro stílus?
Már épp válaszolni akartam, mikor elolvastam a hozzászólásodat, kedves kérdező.
Ne haragudj, de ezzel a folyamatos XDXDXD-vel nem azt a benyomást kelted, amit szeretnél (lekezelően kiröhögöd a válaszadókat), hanem egyértelműen lejön rólad, hogy idegességedben nyomkodod összevissza.
Írni tényleg meg kéne tanulnod helyesen, mert akármi is "lessz" a 2009-es divat, üres fejjel csak buta liba maradsz. (Diszlexiás nem vagy? Nem bántásból, az változtatna a helyzeten. - amúgy kétlem)
A válaszod másik részéről: "az 1. válaszolónak kössz..bár ezt én is megtudtam volna csinálni..de azért rendes vagy:)XD" - akkor miért nem kerestél előtte rá?
Összeségében annyit tudok mondani, ha ilyen nagy lány vagy, használd a googlet, vagy képkeresőket, retro clothing kulcsszóval pl. biztos kapsz olyan találatokat, amilyet vársz.
A stílusodon pedig inkább változtass, ha nem szeretnéd, hogy fajtádon kívül, mindenkiben azt a benyomást kelts, amit fentebb említettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!