Rajtam kívűl van olyan fiatal lány aki szokott legyezőt használni?
Figyelt kérdés
Én szoktam mert nem bírom a meleget, de a húgom szerint ,,öregasszonyos" szóval 21 évesen nem kéne használnom :D2024. jún. 25. 22:29
1/3 anonim válasza:
A legyező használata NINCS korhoz kötve. A húgod szerint inkább kapj hőgutát, csak hogy kövesd a trendeket?
Én használok legyezőt, ugyan közel vagyok a hatodik X-hez, de számtalan fiatalt is látok, aki használja, amikor nagyon meleg van.
Én még vizes spriccelőt is használok, amikor 30°C feletti a hőség.
2/3 Metionin válasza:
Mégis mi abban öregasszonyos? Én használok most is meg huszonévesen is használtam :D húgod nagyon gyerek még.
3/3 anonim válasza:
Vegyél valami fiatalos szinűt, pl sárga és nem annyira csipkés, akkor nem lesz öregasszonyos :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!