Férfiként trimmeljem le a karomon a szőrt?
Figyelt kérdés
Amolyan semmilyen, ritka a szőrzet az egész testemen. Leginkább úgy tudnám jellemezni, hogy van is meg nincs is. Így, hogy nem egy határozott, markáns a karomon lévő sem, már gondoltam rá, hogy levágom inkább egész kicsire.
Ez nagyon gáz egy pasin, vagy lényegtelen?
2024. jún. 22. 22:02
2/7 A kérdező kommentje:
Láttam sok sportolónak is, nekik szerintem kifejezetten jól áll.
2024. jún. 22. 23:25
3/7 anonim válasza:
Ha jobban tetszene szőrtelenül, akkor nyugodtan. Én nem trimmelem, hanem borotválom, nekem is így jobban bejön. Sokan szőrtelenítik már karjukat, lábukat is, nem leszel vele egyedül.
4/7 anonim válasza:
Ha neked úgy teszik, csináld. Erről nem más dönt.
5/7 anonim válasza:
Nem gáz,de nem is lényeges,mindenki úgy csinálja,ahogy neki jó. Nagyot hibázni nem lehet vele,mert úgyis visszanő. Próbáld ki és meglátod. Én pl. trimmelem.
6/7 anonim válasza:
Férfiként sokkal kevésbé lényeges. Nőknek megfelel bárhogy, férfiakat meg nem érdekli.
Ha viszont nőként hagynám meg a karomon meg a lábamon a fekete szőrt, valószínű feltűnő lennék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!