Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » MELYIK JOBB ILLATÚ? SUPERZ...

MELYIK JOBB ILLATÚ? SUPERZ Memories vagy a Memories Gold, és a Memories Gold Parfümolaj az mennyire éri meg?

Figyelt kérdés
Szerintetek? +Ár érték arány. Vannak hasonló parfümök is a piacon?

jan. 16. 13:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Ilyen túlértékelt hulladékot nem ismerek màsikat.
jan. 16. 23:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem éri meg, nagyon hamar elfogy az a 6 ml. Ráadásul mindegyik valamelyik drága niche parfüm hasonmása. Van lista is róla. Nekem egy Wild Cherry olajam van, hát kell azért belőle csepegtetni, hogy érződjön is. Ha már utánzatot akarsz, akkor az olasz ONE parfums, vagy a görög Shobi. Szállítanak Magyarországra is. Ha pedig olajat szeretnél akkor a Perfume Parlour verhetetlen.
jan. 20. 00:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha utánzatot akar csakis az arab dupeok,Lattafa és társai. Egy két kivétellel lazán hozzák a designer minőséget. Pl.a Superz Endless sea az Orto Parisi Megamare dupe,meg a Lattafa Atlas is,de a Superz sehol sincs az Atlastól intenzitás,tartósság terén. Egyetlen jó illatuk van az Aura,de az tényleg marha jó,igaz az sem tart 3 óránál tovább.
febr. 10. 16:02
 4/4 anonim válasza:
A Memories Gold szerintem sokkal jobb, de véleményem szerint nagyon drága. A memories nekem nagyon konyakos(a régit próbáltam). A Memories Goldnak az első 1-2 percben van egy kis hülye szúrós szaga , de azután nagyon tartós vaníliás finom illat lesz. Én néha szoktam használni, többször is dicsérték már.
tegnapelőtt 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!