Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Superz parfüm/parfümolaj...

Superz parfüm/parfümolaj vélemények?

Figyelt kérdés

A nővéremnek és húgomnak szeretnék parfümolajat venni a superztől.

Elméletileg 100%-os parfümolajat használnak, azonban majdnem minden vélemény ellene van.

A testvéreimről tudni kell, hogy nem nagy parfüm szakértők. Sosem vesznek drága parfümöt, szerintem max 5-8 ezer, amit kiadnak 1 parfümért, ezért is szeretném őket meglepni holnap egy elméletileg "prémium" parfümolajjal. (Nyilván közük nincs a prémium minőséghez, de értsétek jól.. )

[link]

[link]

A terv az lenne, hogy mivel a nővérem dolgozik, ezért Ő kapná a parfümolajat, a húgom pedig mivel még tanul, Ő pedig a parfümöt.

Mi róla a véleményetek? Meddig tart 6ml parfümolaj mindennapos használat mellett?

2024. márc. 7. 17:45
 1/3 A kérdező kommentje:
Pontosítok: Nem 100% parfümolaj, hanem 20%* :D
2024. márc. 7. 17:54
 2/3 anonim ***** válasza:
54%
Gagyi scambrand ami csak a marketingre költ. Ez a parfümolaj(nem mintha létező kifejezés lenne) egy undi nehezen kezelhető cucc. Ha vennék is ilyet semmiképp nem egy ilyen gagyi kéteshátterű cégtől aki ócska klónokat árul brutál drágán.
2024. márc. 8. 15:35
 3/3 anonim válasza:
39%

Szerintem mással összehasonlíthatatlan illata van néhány parfümnek.

Egy 6ml olajnak 2-3honapot josolnak normal hasznalat mellett, nekem 4honapig kitartott kb ugy, hogy hetkoznap hasznaltam.

2-2csík a fül alá bőven elég, ha rövidujjuba vannak (vagy ruhadarab ami nem fedi a csuklót) szintén 2-2 csíkot kennek es kb 8-10orat erezni is lehet az illatot.

Bátran merem őket ajánlani, nyolcadik parfümöt fogjuk vásárolni tőlük a párommal.

2024. márc. 10. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!