Superz parfüm/parfümolaj vélemények?
A nővéremnek és húgomnak szeretnék parfümolajat venni a superztől.
Elméletileg 100%-os parfümolajat használnak, azonban majdnem minden vélemény ellene van.
A testvéreimről tudni kell, hogy nem nagy parfüm szakértők. Sosem vesznek drága parfümöt, szerintem max 5-8 ezer, amit kiadnak 1 parfümért, ezért is szeretném őket meglepni holnap egy elméletileg "prémium" parfümolajjal. (Nyilván közük nincs a prémium minőséghez, de értsétek jól.. )
A terv az lenne, hogy mivel a nővérem dolgozik, ezért Ő kapná a parfümolajat, a húgom pedig mivel még tanul, Ő pedig a parfümöt.
Mi róla a véleményetek? Meddig tart 6ml parfümolaj mindennapos használat mellett?
Szerintem mással összehasonlíthatatlan illata van néhány parfümnek.
Egy 6ml olajnak 2-3honapot josolnak normal hasznalat mellett, nekem 4honapig kitartott kb ugy, hogy hetkoznap hasznaltam.
2-2csík a fül alá bőven elég, ha rövidujjuba vannak (vagy ruhadarab ami nem fedi a csuklót) szintén 2-2 csíkot kennek es kb 8-10orat erezni is lehet az illatot.
Bátran merem őket ajánlani, nyolcadik parfümöt fogjuk vásárolni tőlük a párommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!