Magyarországon a 30 feletti férfiaknak törvényben van
megszabva, hogy nem lehet a külseje sportos, nem lehet
lapos, vagy kockás hasa és muszáj, hogy valamennyi
többletsúly legyen rajta?
... te mégis miről beszélsz?
2024. jún. 22. 11:02
Most nem azért, de a 30 fölötti nők között sem hemzsegnek a lapos hasú, kerek fenekű istennők. (Én sem vagyok az.)
Magyarországon tarol az elhízás. Igen, a férfiak körében valamivel gyakoribb, de ahogy nézem, minket sem kell félteni.
2024. jún. 22. 11:06
3/14 A kérdező kommentje:
#1 Arról, hogy a férfiak körében már fiatal korban elkezdődik önmaguk elhanyagolása, és még azok is, akik konditerembe járnak, maximum karra és mellre gyúrnak láthatóan, mert a pocak mindig társul hozzá. És nem értem ezt a jelenséget, hogy miért nem prioritás a magyar férfiak közt az egészséges, teljes testes összkép, miért zabálnak annyit, miért nem edzenek hasra, miért nem kardioznak?
Ez egy összetett kérdés.
Részben agyon vannak hajszolva és össze vissza esznek.
Részben a kultúránk leginkább a közös ivásokról és zabálásokról szól.
Részben csak elvben támogatják azt, aki nem önsorsrontó életformát folytat, a valóságban sem anyagilag, sem tb ügyileg, sem semmilyen más szempontból "nem éri meg" egészségesnek maradni és az önfegyelem meg sokszor elfogy a napi hajtásban.
2024. jún. 22. 11:14
Frusztrált vagy kérdező mert a korosztályodban nem kellesz izmos pasiknak? Vagy mi ez a kérdés?
2024. jún. 22. 11:15
Most arra megy ki a kérdés, hogy arcoskodj, Te férfiként mennyivel jobb vagy a többségnél, vagy nőként (meleg férfiként) frusztrál, hogy csak a fent leírtaknak kellesz?
2024. jún. 22. 11:19
7/14 anonim válasza:
2024. jún. 22. 11:28
8/14 anonim válasza:
Az anyagcsere 30 felett már nem működik olyan jól. Ismerek olyat aki egészségesen eszik sportol és mégis van pocakja.
2024. jún. 22. 11:34
Ránézésre rólam is ezt hihetnéd, pedig én pont kivétel vagyok és valójában nem csak én vagyok kivétel. Alapvetően vékony alkattal közepesen magas vagyok, de van látszólag kis pocakom és régen - fiatal kor ellenére - sörhasnak tűnt. Valójában 20+ kilóval több voltam gyerekként, kétszer fogytam le, a pocakom egy gyógyszer mellékhatása, semmivel sem tűnik már el, így kell elfogadnom magamat, a tavalyi lefogyásom még sok is volt pedig. Így pedig beszélni lehet a témában arról is, ha valaki betegségtől hízik. Nálam fordítva gyerekkorból nyomtam le, de valakit felnőttként ér ilyen. Rettentően egyedi, hogy kinek miért olyan az alakja és vajon éppen tesz-e vele valamit. Úgyhogy szó szerint mindenkire ez nem igaz. Valamiért neked ez berögzült és ezért csak ezt látod. Én mindenféle embert látok. Igazából sok olyan 30-as van, akik jól néznek ki és nem látszik a koruk. Tegnapi napon is tele voltunk strandon így. S még olyan 50-es nő is volt, akiről meg nem mondtuk.
2024. jún. 22. 11:37
Drága kérdező
Ennyi idősen munkába kell lenni és mellette háztartást vezetni
Tehát a napi meló és háztartási feladatok ellátása mellett nem jut annyi idő sportolni mint fiatal tizenévesként
Mer gimisként könnyű sportolni amimor anyuci apuci főz mos vasal takarít dolgozik végzi a háztartási teendőket
2024. jún. 22. 14:38
Kapcsolódó kérdések: