Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Magyarországon a 30 feletti...

Magyarországon a 30 feletti férfiaknak törvényben van megszabva, hogy nem lehet a külseje sportos, nem lehet lapos, vagy kockás hasa és muszáj, hogy valamennyi többletsúly legyen rajta?

Figyelt kérdés
2024. jún. 22. 11:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
80%
... te mégis miről beszélsz?
2024. jún. 22. 11:02
 2/14 anonim ***** válasza:
83%

Most nem azért, de a 30 fölötti nők között sem hemzsegnek a lapos hasú, kerek fenekű istennők. (Én sem vagyok az.)

Magyarországon tarol az elhízás. Igen, a férfiak körében valamivel gyakoribb, de ahogy nézem, minket sem kell félteni.

2024. jún. 22. 11:06
 3/14 A kérdező kommentje:
#1 Arról, hogy a férfiak körében már fiatal korban elkezdődik önmaguk elhanyagolása, és még azok is, akik konditerembe járnak, maximum karra és mellre gyúrnak láthatóan, mert a pocak mindig társul hozzá. És nem értem ezt a jelenséget, hogy miért nem prioritás a magyar férfiak közt az egészséges, teljes testes összkép, miért zabálnak annyit, miért nem edzenek hasra, miért nem kardioznak?
2024. jún. 22. 11:12
 4/14 anonim ***** válasza:
72%

Ez egy összetett kérdés.

Részben agyon vannak hajszolva és össze vissza esznek.

Részben a kultúránk leginkább a közös ivásokról és zabálásokról szól.

Részben csak elvben támogatják azt, aki nem önsorsrontó életformát folytat, a valóságban sem anyagilag, sem tb ügyileg, sem semmilyen más szempontból "nem éri meg" egészségesnek maradni és az önfegyelem meg sokszor elfogy a napi hajtásban.

2024. jún. 22. 11:14
 5/14 anonim ***** válasza:
78%
Frusztrált vagy kérdező mert a korosztályodban nem kellesz izmos pasiknak? Vagy mi ez a kérdés?
2024. jún. 22. 11:15
 6/14 anonim ***** válasza:
65%
Most arra megy ki a kérdés, hogy arcoskodj, Te férfiként mennyivel jobb vagy a többségnél, vagy nőként (meleg férfiként) frusztrál, hogy csak a fent leírtaknak kellesz?
2024. jún. 22. 11:19
 7/14 anonim válasza:
49%
Napi femcel kérdés.
2024. jún. 22. 11:28
 8/14 anonim válasza:
Az anyagcsere 30 felett már nem működik olyan jól. Ismerek olyat aki egészségesen eszik sportol és mégis van pocakja.
2024. jún. 22. 11:34
 9/14 anonim ***** válasza:
Ránézésre rólam is ezt hihetnéd, pedig én pont kivétel vagyok és valójában nem csak én vagyok kivétel. Alapvetően vékony alkattal közepesen magas vagyok, de van látszólag kis pocakom és régen - fiatal kor ellenére - sörhasnak tűnt. Valójában 20+ kilóval több voltam gyerekként, kétszer fogytam le, a pocakom egy gyógyszer mellékhatása, semmivel sem tűnik már el, így kell elfogadnom magamat, a tavalyi lefogyásom még sok is volt pedig. Így pedig beszélni lehet a témában arról is, ha valaki betegségtől hízik. Nálam fordítva gyerekkorból nyomtam le, de valakit felnőttként ér ilyen. Rettentően egyedi, hogy kinek miért olyan az alakja és vajon éppen tesz-e vele valamit. Úgyhogy szó szerint mindenkire ez nem igaz. Valamiért neked ez berögzült és ezért csak ezt látod. Én mindenféle embert látok. Igazából sok olyan 30-as van, akik jól néznek ki és nem látszik a koruk. Tegnapi napon is tele voltunk strandon így. S még olyan 50-es nő is volt, akiről meg nem mondtuk.
2024. jún. 22. 11:37
 10/14 anonim ***** válasza:
50%

Drága kérdező

Ennyi idősen munkába kell lenni és mellette háztartást vezetni

Tehát a napi meló és háztartási feladatok ellátása mellett nem jut annyi idő sportolni mint fiatal tizenévesként

Mer gimisként könnyű sportolni amimor anyuci apuci főz mos vasal takarít dolgozik végzi a háztartási teendőket

2024. jún. 22. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!