Orbán Viktor miért hízott el ennyire? Egészséges, sportos életmóddal nem kéne példát állítania a magyar népnek?
Figyelt kérdés
2023. dec. 28. 12:16
3/15 anonim válasza:
Evés után kell beszednie a gyógyszereit, ráadásul rengeteg gyógyszert, így hát rengeteget is eszik.
4/15 anonim válasza:
Mert már nem focizni jár, hanem lopni
5/15 anonim válasza:
Elhízás és egészségtelen életmód tekintetében sajnos meglehetősen rosszul állunk...
A kormányfőnk testalkata hűen tükrözi nemzetünk egészségi állapotát...
6/15 anonim válasza:
Neki is jár az öröm, s ha ezt a zabálásban találta meg nincs kifogásom ellene.
Másrészt ez egy intő jel is lenne, ha egy kicsit is értenék a magyarok a népmeséinket pl. Ludas Matyi és a Döbrögi esetét.
Egy viccet is hoztam.
- Miért vagy ilyen dagadt?
- Mert anyukád sex után mindig készít nekem egy szendvicset.
7/15 anonim válasza:
Hajt a dagi emberek voksaira,mert sokan vannak.Azt üzeni ezzel,hogy "egy vagyok közületek".
8/15 anonim válasza:
6. Ezzel csak az a baj hogy a feleségét is veri és Lölő szerelmével szokott játszani.
Szerintem inkább elrettentő példa. Én is edzek már jó ideje és odafigyelek mit és mennyit eszem. Mindenkit csak bátorítani tudok erre.
9/15 anonim válasza:
Az értelmes ember magától is tudja, miért és hogyan kell egészségesen élni, nem kell példát mutatni. Vitya legyen csak még kövérebb, hátha attól hamarabb elpatkol.
10/15 anonim válasza:
Hány kilót kell még híznia Orbánnak, hogy röfögjön?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!