Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hülyének nézne a piercer, ha...

Hülyének nézne a piercer, ha visszamennék hozzá, hogy kiszedessem vele a nyelvpiercingemet?

Figyelt kérdés
Kb 7 éve van meg, és a szúrás óta nem cseréltem ki az ékszert, mert nem volt a méretével gond. Ki szeretném szedni több okból kifolyólag, de nagyon megszorult a golyózár rajta, és magamnak nem tudom kiszedni. Ha visszamegyek abba a szalonba, ahol anno csináltattam hogy kiszedessem, nagyon hülyének fognak nézni? Illetve milyen módszerrel lehet kiszedni, ha ennyire rá van gyógyulva a golyózár?

jún. 14. 03:51
 1/4 A kérdező kommentje:
Jaj, azt elfelejtettem írni, hogy az anyaga orvosi fém.
jún. 14. 03:52
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Így döntöttél. Kiveszi. Kifizeted.

Ez egy szolgáltatás.

jún. 14. 03:58
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Miért nézne hülyének? Fizetsz érte neki onnantól mindegy hogy a nyelvpiercingeddel babràl vagy épp belő egy csiklópoercinget.
jún. 14. 04:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehet ingyen is kiszedi de ha kér is valamennyit akkor az is minimális mert semeddig nem tart, neki van megfelelő fogója amivel ki tudja lazítani szal csak nyugodtan. Inkább minthogy magadnak okozz sérülést
jún. 25. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!