Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha ez így megy tovább csak...

Ha ez így megy tovább csak szép emberek lesznek?

Figyelt kérdés
Manapság a rondább embereknek nincs párjuk. Nőknek és férfiaknak egyaránt. Egymást sem akarják valamiért. Régen nem így volt, nyilván ezért van most ennyi rondább ember, de úgy tűnik utánpótlás nem lesz csak szép emberekből.
2024. jún. 10. 16:53
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
28%
IGen, igy lesz.
2024. jún. 10. 16:55
 2/17 anonim válasza:
100%
Hát figyelj vannak olyan arcok, elmész egy tescóba vagy valahova, fullos lányok ronda dagadt szőrös pasikkal kézenfogva járnak, meg fullos fiúk dagadt nőkkel tolják a bevásárlókocsit két gyerek meg mögöttük gurul. Szerintem nem kell félni
2024. jún. 10. 16:57
 3/17 A kérdező kommentje:
Érdekes lesz. Régen szaporodott szép, ronda, alacsony, magas stb. Kíváncsi leszek 30 év múlva a társadalmunkra.
2024. jún. 10. 16:58
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Azért a genetika nagy csodákra képes. Van, hogy egy szép párnak kevésbé szép gyereke születik. Vagy, hogy olyan szép a gyerek, nem túl szép szülőknél, hogy csak néznek.
2024. jún. 10. 16:59
 5/17 anonim válasza:
#2 Ja ilyet én is látok mindig,tescoba multkor is :D őrült világ
2024. jún. 10. 17:00
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
A fogatlan cigánynak is van párja, szóval minden csak azon múlik, hogy mennyire értékeled túl magad az online húspiacon. Sokan annyira kapaszkodnak az elképzelt ideáljukba, hogy közben észre se veszik azokat, akik tényleg hozzájuk illenek.
2024. jún. 10. 17:12
 7/17 anonim válasza:
67%
Fiatalok általában még nem állapodnak meg azok mellett, akihez nem vonzódnak, mert az internetnek köszönhetően van miből válogatni. Az idősebb korosztály már annyira nem tud válogatni, na meg nem tudhatod mióta vannak együtt lehet azóta romlott a csávó külseje, de a nőé nem stb. Aki szép, az fiatalon van a csúcson nyilván, logikus, hogy akkor ő is szépet választja, mert megteheti.
2024. jún. 10. 17:31
 8/17 anonim válasza:
48%
Én csúnya vagyok, a lányok iskinevetnek az utcán, szóval nyugi én nem teszek hozzá a dologhoz. Az egyensúlyoü abban van, hogy kedves és kiegyensúlyozott ember vagyok, de az mehet is a kukába ha ismerkedésről van szó. :)
2024. jún. 10. 17:46
 9/17 A kérdező kommentje:

8

Pénzzel tudsz hatékonyan egyensúlyozni. Ezt próbáld meg.

2024. jún. 10. 17:49
 10/17 anonim válasza:
Értem ezt a pénzes dolgot, de ha ezt teszinaz ember az egyszerűen kiöli a dolgot az egészből. Én túlságosan lelkis ember vagyok ahhoz, hogy a pénzemmel kapjak nőt. Biztos sokan szánalamsnak tartják de nem tehetek róla, egyszerűen ilyen a személyiségem.
2024. jún. 10. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!