A szép emberek világa egy kegyetlen világ?
Figyelt kérdés
Minden a külsőről szól, tehát ilyen náci jellegű az egész?2024. jan. 17. 08:45
1/13 anonim válasza:
Így van. Neked csúnyának nem való
2/13 A kérdező kommentje:
1
Köszi, hogy bizonyítod gyanúmat!
2024. jan. 17. 08:58
4/13 anonim válasza:
Én rettenetes ronda vagyok, de teljesen jó a magánéletem. Van társam, aki szeret, anyagilag is megvagyunk átlag szinten. Az emberekkel se rossz a kapcsolatom.
5/13 A kérdező kommentje:
4
Jó hallani, köszi.
Viszont én a szép emberek világáról kérdeztem, hogy az mennyire tárgyiásító, mennyire rideg?
2024. jan. 17. 10:14
6/13 anonim válasza:
Mi az hogy "a szép emberek világa"? Mert amennyire a hozzászólásaidból kiveszem ez csak a fejedben létezik, nem a mi világunkra gondolsz (4-5 válaszok alapján)
7/13 A kérdező kommentje:
6
A szép emberek máshogy tapasztalják meg az életet, mindenki körülrajongja őket ezért atombiztos önbizalmuk van és felszínesek lesznek mert nem kell megdolgozniuk a figyelemért, elismerésért, ezért belsőre, érzelmileg alulfejlettek lesznek, minek következtében sajnos tárgyiasítani fogják az embereket, külső alapon fogják kategorizálni őket.
2024. jan. 17. 10:39
8/13 anonim válasza:
Ne aggódj kérdező, amikor az ilyen felszínes emberek idős vagy rákos korukban a saját piszkukban hemperegnek majd, akkor kitisztul talán az elméjük. Addig hadd gőgösködjnek kedvükre.
9/13 A kérdező kommentje:
8
Hát nekik fájdalmasabb az öregedés az tény. :)
2024. jan. 17. 10:53
10/13 anonim válasza:
#7 ja hogy így. Akkor jelezném hogy tiszta hülye vagy :D Egyáltalán nem ilyen a szép emberek világa. Attól, hogy valakit szépnek tartanak nem lesz bunkó, érzelmileg alulfejlett, fennhéjázó, stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!