Ő az egyik ismerősöm, egész jóban vagyunk. Sokan mondták neki, hogy hasonlít Ördög Nórára, de nem hiszi el. Ők hasonlítanak egymásra?
Figyelt kérdés
Linkelek be képet, én szerkesztettem össze, szeretném tudni, hogy mit gondoltok, mennyire hasonlítanak?
Mondtam, hogy kérdezősködni fogok:P
19/F
2009. jan. 5. 22:56
11/15 anonim válasza:
Én összehasonlítottam, a szeme szája, frizurája, orra, álla vonala szemöldöke is ugyanolyan, viszont ha meglátnám utcán nem mondanám hogy hasonlít, mert összességében nem hasonlítanak, csak a részeik külön külün.
12/15 anonim válasza:
Nagyon hasonlítanak! Egy kis smink és simán eljátszhatná hogy ő Ördög Nóra! Ilyet még asszem nem láttam! Elképesztő :D
14/15 anonim válasza:
sztem is nagyon hasonlitanak, de valahogy hiányérzetem van:S sztem ahaja miatt, talán hogy az nem ugyanolyan vagy nem tudom, amugy télleg nagyon hasonlít rá:)
15/15 anonim válasza:
Szerintem senki nem akar hasonlítani egy olyan hal fejű és ponty szájú csajra mint Ördög Nóra. Elég vicces, ahogy pluszba még sminkkel ki is emelik ezeket a rossz tulajdonságait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!